x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 25 august: Leii se pot confrunta cu probleme de natură sentimentală

Horoscop zilnic 25 august: Leii se pot confrunta cu probleme de natură sentimentală

24 Aug 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 25 august: Leii se pot confrunta cu probleme de natură sentimentală

LEU
Este posibil să vă confruntaţi cu probleme de natură sentimentală, care vă indispun şi vă cam descurajează. Nu este cazul să vă supărați.

FECIOARĂ
Sunteţi iritat şi nu reuşiţi să vă stăpâniţi nervozitatea din cauza unei veşti neplăcute, pe care o primiţi de la persoana iubită.

BALANŢĂ
Astăzi nu sunteţi comunicativ şi este indicat să evitaţi întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Acordaţi mai multă atenţie problemelor familiare.

SCORPION
Partenerul de viaţă nu este de acord să plecaţi într-o călătorie de afaceri, motivând că nu este momentul potrivit. Seară, primiţi oaspeţi.

SĂGETĂTOR
Activitatea profesională este afectată de puterea scăzută de concentrare. Cu mult calm puteţi să rezolvaţi o situaţie conflictuală.

CAPRICORN
Începeţi ziua plin de entuziasm şi vă simţiţi în stare să demaraţi o lucrare nouă. Astrele vă recomandă să vă bazaţi pe intuiţie.

VĂRSĂTOR
Este indicat să amânaţi problemele care necesită putere de concentrare şi răbdare. Dacă acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

PEŞTI
Nu este recomandabil să vă asumaţi noi responsabilităţi. Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă. Ţineţi cont de sfaturile prietenilor.

BERBEC
Nu vă sfătuim să vă faceţi un program strict pentru azi. Din cauza evenimentelor neaşteptate, o să vă schimbaţi programul de mai multe ori.

TAUR
Încă de dimineaţă sunteţi irascibil şi riscaţi să tensionaţi relaţiile cu prietenii şi atmosfera în familie. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

GEMENI
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi certat de şeful  pentru că nu aţi reuşit să finalizaţi o lucrare la termen. Se pare că sunteţi vinovat.

RAC
Intenţionaţi să vă eschivaţi de la o întâlnire cu prietenii pentru a vă dedica unei afaceri. Ar fi bine să vă faceţi timp pentru cei apropiaţi.


 

×
Subiecte în articol: horoscop