x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 18 martie 2024. Taurii se detașează de probleme, Leii se relaxează, iar Scorpionii sunt sensibili

Horoscop zilnic luni, 18 martie 2024. Taurii se detașează de probleme, Leii se relaxează, iar Scorpionii sunt sensibili

de Andreea Tiron    |    17 Mar 2024   •   11:00
Horoscop zilnic luni, 18 martie 2024. Taurii se detașează de probleme, Leii se relaxează, iar Scorpionii sunt sensibili
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic luni, 18 martie 2024. Racii își asumă responsabilități, Fecioarele muncesc din greu, iar Capricornii fac compromisuri foarte mari

Berbec

Cu Luna de astăzi, este momentul să te reconectezi cu tine și cu nevoile tale cele mai intime. Îți dorești puțină blândețe. Acesta este un moment puternic din viața ta, pentru a te conecta cu independența nativă și a te bucura de ea - este o perioadă în care te regăsești pe tine însuți.

Taur

Energia te îndeamnă să te retragi și să te detașezi puțin de probleme. Concentrarea asupra zonelor vieții tale pe care le poți îmbunătăți vine de la sine și este constructivă. Acesta este un moment pentru a recunoaște nevoia de a rezolva zonele cu probleme, astfel încât să poți merge mai departe cu încredere.

Gemeni

Vă simțiți motivat de noi studii și proiecte. Acum câștigați perspectivă chiar dacă rămâneți activ și implicat. Este un moment bun pentru a încerca să vă îmbunătățiți viața socială. Crearea unei conexiuni cu cineva special sau conectarea cu informații utile vă poate ajuta la realizarea unui proiect cu totul special.

Rac

Relațiile intime înfloresc astăzi. Legătura cu cineva apropiat este intensă. Cu toate acestea, o conversație sau o știre vă poate ajuta să vă clarificați obiectivele sau să vă asumați mai multă responsabilitate. Ceva vă reamintește acum că trebuie să vă îndepliniți obligațiile. Tranzitele de astăzi vă încurajează să depuneți mai mult efort în viața profesională sau publică.

Leu

Relaxarea are foarte mult sens pentru tine în acest moment al ciclului Lunii. Este un moment bun pentru a vă conecta cu informațiile care vă inspiră. Gândurile tale sunt deosebit de progresive și de viitor, iar rețelele de prieteni pot veni cu idei interesante.

Fecioara

Astăzi experimentezi un sentiment de angajament puternic față de obiectivele tale ambițioase, carieră sau planurile pe termen lung. Munca grea duce la un sentiment incredibil de realizare. Poți fi bine poziționat să preiei conducerea.

Balanță

Cu Luna de astăzi, ești într-o poziție excelentă pentru a rezolva problemele și pentru a fi mult mai productiv. Vă puteți simți deosebit de motivat și deveniți din ce în ce mai conștient de ceea ce doriți și de ceea ce nu doriți în relațiile apropiate, ceea ce vă va fi benefic în viitor, deoarece multe probleme de relație rezultă din lipsa de autocunoaștere.

Scorpion

Curiozitatea ta este mai puternică decât de obicei astăzi și ești deosebit de sensibil și receptiv. Sunteți într-o poziție excelentă pentru a face planuri și a vă organiza. Găsiți modalități de a ajuta și de a fi de folos celorlalți.

Săgetător

Chiar dacă acum ai tendința să fii destul de solitar, lucrul împreună cu alții pentru un obiectiv comun poate fi foarte util, iar conversațiile sunt semnificative. Vă simțiți energizat și întinerit prin aceste activități și interacțiuni.

Capricorn

Cauți mai multă interacțiune astăzi, cu Luna în semnul tău opus toată ziua. S-ar putea să te trezești făcând compromisuri mai mari decât ai face în mod normal. Dar beneficiezi de sprijin pentru afaceri, muncă și sănătate. Dacă trebuie să realizați ceva, acesta este un moment bun pentru a acționa direct și hotărât și direct.

Vărsător

Astăzi te gândești la ceea ce este cu adevărat mai bun pentru tine și pentru ceilalți. Ai o dorință puternică de a pune totul în ordine. Este o zi excelentă atât pentru tehnică, cât și pentru inspirație. Tranzitele încurajează luarea de măsuri și realizarea lucrurilor. Este un moment bun pentru a căuta provocări, a te organiza și a lucra la proiecte neterminate.

Pești

Ești entuziasmat de o persoană, o idee sau un sentiment astăzi. Energia ta emoțională este îndreptată spre exterior. Te dedici familiei, celor dragi sau vieții de acasă. Conversațiile despre bani, proprietate și afaceri sunt fructuoase.

×