x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 22 septembrie 2014. Leii, preocupaţi de bugetul de venituri şi cheltuieli

Horoscop zilnic, luni 22 septembrie 2014. Leii, preocupaţi de bugetul de venituri şi cheltuieli

21 Sep 2014   •   18:39
Horoscop zilnic, luni 22 septembrie 2014. Leii, preocupaţi de bugetul de venituri şi cheltuieli
Berbec
Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar şi în spaţiul domestic. Relaţiile colegiale sunt tensionate, de aceea este bine să te bazezi doar pe forţele tale. Ai în vedere şi faptul că sănătatea este şubredă pe segmentele aparatului digestiv. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil.

Taur
Activităţile împreună cu persoană iubită sau copiii îţi aduc multă bucurie şi linişte sufletească. Relaţiile cu cei dragi mai sunt încă umbrite de niscai neplăceri. Sunt momente pasagere pe care le poţi traversa cu calm, înţelegere şi bunăvoinţă. Pe de altă parte, îndreaptă-ţi atenţia şi spre un hobby neabordat de mult.

Gemeni
Relaţiile cu membrii familiei sunt bune, fiind momente excelente pentru discuţii legate de patrimoniu, de reamenjarea spaţiului de locuit sau pentru programarea unor vizite la rude sau în locurile natale. Implică-te cu încredere în treburile casnice şi ţine cont de sfaturile şi dorinţele celor dragi. După-amiază, organizează o masă-surpriză şi bucură-ţi familia cu snoave.

Rac
Este o zi bună pentru demersuri intelectuale, conversaţii cu persoanele din anturajul apropiat şi călătorii pe distanţe scurte. Totuşi, emotivitatea este accentuată, existând riscul să promiţi ajutor sau susţinere cuiva şi să nu te poţi ţine de cuvânt. Fereşte-te de discuţii ample, publice şi mai ales ascultă atent la spusele celorlalţi. Un membru al familei îţi poate da sfaturi utile.

Leu
Eşti preocupat de bugetul de venituri şi cheltuieli. Cu toate că traversezi o perioadă bună din punct de vedere financiar este posibil să apară îngrijorări vizavi de veniturile tale din activitatea profesională desfăşurată. Recomandabil este să fii obiectiv când vine vorba de cheltuilei şi să îţi achiţi mai întâi datoriile către alţii.

Fecioara
Debutul săptămânii este favorabil înnoirilor pe toate planurile vieţii cotidiene. Deşi este posibil să fii foarte ocupat la serviciu sau cu treburile de rutină ale gospodăriei, aranjează-ţi programul astfel încât să te gândeşti la imbuntatirea stilului tău de viaţă. Este nevoie să te îngrijeşti, atât sufleteşte, cât şi trupeşte. După-amiază apar veşti importante legate de bani.

Balanţă
Se recomandă introspecţie şi eforturi uşoare. Îţi vin informaţii importante, legate de domeniul profesional în care activezi, însă pe căi neconvenţionale. Ţine pentru tine revelaţiile avute astăzi, concluziile obţinute în urma unei analize individuale asupra locului de muncă şi vorbeşte cu ceilalţi strictul necesar. Îngrijeşte-ţi mai mult sănătatea.

Scorpion
Relaţiile cu prietenii sunt bune şi aducătoare de sfaturi potrivite. Indiferent de evenimentele în care eşti implicat în această perioadă este bine să asculţi orice îndrumare sau povestire legată de experienţele altora. Printre rânduri vei reuşi să înţelegi multiplele faţete ale vieţii cotidiene. După-amiază, rezervă-ţi momente pentru a medita pe malul unei ape.

Săgetător
Eşti o persoană importantă astăzi în domeniul socio-profesional în care activezi. Se conturează discuţii cu şefii, cu reprezentanţii unor instituţii oficiale, dar şi cu persoanele din colectivul în care lucrezi. Un prieten sau un protector de la serviciu îţi poate da sfaturi utile vizavi de situaţiile în care eşti implicat la serviciu. Ţine cont de orice remarcă sau sugestie.

Capricorn
Sunt momente bune pentru a-ţi rafina sufletul şi linişti mentalul prin activităţi culturale, prin relaţionarea cu persoanele aflate în străinătate sau pur şi simplu lecturează o carte bună. Ai mai avea succes şi idei bune pentru trasarea unui plan de călătorie sau unui program de instruire personală şi profesională. În orice situaţie te-ai află, urmează-ţi dorinţele sufletului.

Vărsător
Se pare că îţi vin bani, bunuri sau oportunităţi de a te implica în planuri de investiţii pe termen lung. La prima vedere totul pare în regulă, însă este bine să ţii cont de faptul că răsturnările de situaţie pândesc din umbră. De asemenea sunt momente bune pentru achitarea datoriilor băneşti sau de altă natură. Fereşte-te de cheltuieli nefondate.

Peşti
Relaţiile parteneriale te solicită mult astăzi. Sunt ultimele momente în care mai poţi pune la punct detalii importante ale unor colaborări socio-profesionale care se vor întinde pe cel puţin an de zile de acum încolo. Totuşi elimina din preajma ta persoanele care s-au dovedit neserioase şi acţiunile neprofitabile. La nevoie cere sfatul unei persoane specilizate în resurse umane.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop felicia