x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 28 august 2023. Berbecii se simt liberi și încrezători, Balanțele sunt romantice, iar Peștii au nevoie de un timp de reflecție

Horoscop zilnic luni, 28 august 2023. Berbecii se simt liberi și încrezători, Balanțele sunt romantice, iar Peștii au nevoie de un timp de reflecție

de Andreea Tiron    |    27 Aug 2023   •   08:40
Horoscop zilnic luni, 28 august 2023. Berbecii se simt liberi și încrezători, Balanțele sunt romantice, iar Peștii au nevoie de un timp de reflecție
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic luni, 28 august 2023.  Racii sunt ocupați, Vărsătorii își exprimă emoțiile cu ușurință, iar Gemenii radiază încredere

Berbec

Astăzi ceilalți nu pun la fel de multă presiune asupra ta sau tu te detașezi de probleme. Astfel, ești mult mai liber. Uranus își începe astăzi ciclul retrograd anual de cinci luni. Chiar și cu unele îngrijorări legate de finanțe sau de mișcarea fondurilor, în cele din urmă vă îndreptați către un mod cu totul nou de viață. Lunile următoare vă vor ajuta să lucrați asupra atitudinilor interioare care trebuie schimbate, astfel încât să puteți merge mai departe cu mai multă încredere.

Taur

A merge pe propriul tău drum cu munca sau planurile tale este satisfăcător acum. Tot astăzi, Uranus, în prezent încă tranzitează semnul tău, staționează și se întoarce înapoi. Acest ciclu retrograd anual de cinci luni transformă unele lucruri în interior pe măsură ce intri în contact cu ceea ce te motivează, mai ales dacă te-ai simțit neliniștit în ultima vreme. Examinați ce frici sau atitudini v-au limitat . Cu Uranus acum retrograd până în ianuarie, în interiorul tău se întâmplă mai multe decât la suprafață.

Gemeni

Tranzitele Lunii de astăzi vă ajută să vă simțiți în contact cu instinctele voastre. Radiezi încredere și ceva sau cineva te motivează să îți depășești limitele. Uranus, care tranzitează în prezent sectorul tău de confidențialitate, te ajută să te eliberezi de elementele vieții tale care au împiedicat creșterea. Cu cât renunți mai repede la greutatea secretelor și a comportamentului neautentic, cu atât te simți mai liber să fii tu însuți. Este un moment puternic pentru vise neobișnuite și bănuieli puternice sau coincidențe.

Rac

Tranzitele de astăzi te încurajează să rămâi ocupat . A avea grijă de responsabilitățile domestice sau personale poate fi satisfăcător. Ești motivat și faci un efort suplimentar pentru a te conecta cu adevăratele tale dorințe. Uranus devine retrograd astăzi, iar în următoarele cinci luni, lucrurile tind să se calmeze pe frontul social. Este o perioadă valoroasă care te avantajează enorm, ajutând la prevenirea deciziilor impulsive și regretabile.

Leu

Tranzitele de astăzi susțin relațiile unu-la-unu. Sunteți înclinat să căutați companie. Uranus își începe astăzi ciclul retrograd anual de cinci luni, inspirându-vă să examinați nevoile legate de obiectivele, cariera sau reputația voastră pe termen lung. Ți-ai remodelat reputația și ți-ai creat o identitate unică, în principal prin statutul sau profesia ta. Retragerea sau detașarea de lucruri vă poate ajuta să vă vedeți obiectivele și ambițiile într-o lumină nouă.

Fecioara

Ai o viziune clară pentru ceea ce trebuie să se schimbe pentru a-ți face viața de zi cu zi mai eficientă și mai împlinită. Tot astăzi, Uranus staționează și se întoarce retrograd. Uranus a încurajat un fel de „upgrade” cu chestiuni cum ar fi sistemele de credințe, educația, publicarea și comunicațiile. Dacă ați făcut schimbări prea repede în aceste zone, totuși, această fază retrogradă de cinci luni vă ajută să restabiliți echilibrul. Până la sfârșitul lunii ianuarie, este timpul să procesăm schimbările, credințele și experiențele recente.

Balanță

Astăzi, cu Luna în armonie cu Marte, ești într-o formă deosebit de bună pentru activități creative și romantice. Este un moment excelent pentru a-ți urma o pasiune.  De asemenea, astăzi, Uranus devine retrograd timp de cinci luni, făcându-l un moment grozav pentru a examina modul în care depinzi de ceilalți și a concepe strategii pentru a modifica dependențele în moduri care să te avantajeze pe tine și pe cei pe care îi iubești. Dacă problemele financiare  au fost în aer, dezorganizate sau nesigure, acum este șansa ta să-ți dai seama de ce.

Scorpion

Ești într-o poziție excelentă pentru a lua măsuri într-o problemă de familie sau privată astăzi. Marte tocmai s-a mutat în casa voastră a douăsprezecea solară, semnalând nevoia de reînnoire. Ai șansa de a acționa în zonele din culise ale vieții tale, iar astăzi ești deosebit de motivat. Întorsătura retrogradă a lui Uranus indică o schimbare a percepției, în special într-o relație. Uranus tranzitează în prezent sectorul tău de parteneriat, iar acest ciclu retrograd anual de cinci luni determină o introspecție semnificativă și o examinare a nevoilor relației tale.

Săgetător

Tranzitul Lunii îți scoate la iveală idealismul. Schimburile de păreri sunt vii și pline de spirit. Uranus își începe astăzi ciclul retrograd anual de cinci luni, ajutându-vă să încetiniți și să examinați sau chiar să reconsiderați schimbările recente legate de rutinele zilnice, munca și sănătatea. Căutarea răspunsurilor în interior are sens în această fază care durează până în ianuarie.

Capricorn

Este un moment bun pentru a vă stabili nevoile și dorințele și pentru a explora modalități de a le satisface. Uranus te-a încurajat să te exprimi mai autentic și mai creativ în timpul tranzitului său pe termen lung al sectorului tău de bucurie. Viața este mai puțin despre a reacționa spontan și mai mult despre a lua în considerare ce reforme sunt cele mai bune pentru tine pe termen lung, în timp ce Uranus este retrograd până pe 27 ianuarie. Proiectele creative și, eventual, chiar relațiile pot beneficia de unele revizuiri și rafinament.

Vărsător

Luna se mută în semnul tău astăzi și aproape imediat se armonizează cu Marte. Emoțiile tale trec foarte aproape de suprafață și te exprimi cu ușurință. Capacitatea ta de a renunța și de a merge mai departe crește satisfacția emoțională acum, deoarece este o modalitate minunată de a scăpa de trecut. Tot astăzi, conducătorul tău, Uranus, își începe ciclul retrograd anual de cinci luni. În timpul tranzitului pe termen lung al casei tale a patra solare, unele elemente din aer legate de casa ta sau de viața personală au jucat un rol puternic. Cu Uranus acum retrograd până la sfârșitul lunii ianuarie, s-ar putea să-ți tragi respirația și să examinezi ce ai nevoie și ce vrei pe aceste fronturi. Cu un ritm mai lent, ai șanse mai mari să înțelegi ce se întâmplă în jurul tău.

Pești

Se întâmplă multe în culise și este posibil să străluciți de entuziasm. Este potrivit să faceți un pas înapoi din viața socială,  în timp ce Luna se mută în sectorul dvs. de confidențialitate. Este timpul pentru reflecție și odihnă. Uranus devine retrograd astăzi, iar acest ciclu anual de cinci luni are loc în prezent în sectorul dumneavoastră de comunicații. Uranus are o modalitate de a scoate la suprafață unele sentimente reprimate, dar este posibil să nu simți că le poți exprima fără probleme sau pe deplin.

×