x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 25 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 25 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Dec 2012   •   00:08
Horoscop zilnic, marţi 25 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Anul acesta de Craciun, probabil simti sa ii multumesti Mosului pentru ideile noi cu care ti-a fost imbogatita mintea. Esti extrem de jovial, euforic si simti sa impartasesti celor dragi revelatiile tale de peste an, in special fratilor, verisorilor sau prietenilor apropiati. Fii recunoscator pentru evolutia ta, bucura-te de spiritul Sarbatorilor, primeste si daruieste cu drag.

Taur
Pe tine Craciunul te gaseste cugetand la abundenta si prosperitate. Probabil peste an te-ai straduit sa iti indeplineste dorintele cele mai dragi, te-ai temut ca nu ai suficient sau ai primit cu dificultate pierderile suferite. Astazi esti cuprins de o profunda generozitate si poti constientiza ca poti darui mai mult decat ai fi crezut. Deschide-ti inima si catre a primi.

Gemeni
Atentia ta pare a fi indreptata astazi catre propria-ti ograda, asupra atitudinii tale, a cine esti si cum te proiectezi in ochii care te privesc. Debordezi entuziasm, voiosie si vitalitate prin toti porii. Surprizele sunt la ordinea zilei iar planurile de distractie de astazi se pot modifica pe neasteptate. Tu doar bucura-te de magia acestei zile si lasa lucrurile sa se aranjeze de la sine.

Rac
Nostalgic si romantic din fire, cum te stim, astazi esti coplesit de emotii. Esti extrem de sensibil, te misca profund orice gest de afectiune, dar esti interiorizat si discret in manifestare. Probabil simti sa stai mai mult in spatiul tau, sa meditezi la trecerea timpului si sa extragi bucuria din zilele trecute. Iarta si uita ori suparare, cere-ti iertare si priveste cu incredere spre viitor.

Leu
Sarbatoarea acestei zile te face sa privesti in jurul tau, la oamenii pe care ti i-ai ales aproape, cei care te inconjoara si te sprijina in fiecare zi. Te-ai putea simti coplesit de atentia si iubirea care se revarsa asupra ta. Poti avea parte de surprize frumoase, de la oameni de la care te asteptai cel mai putin. Imprastie in jurul tau magia bucuriei, precum un Maestru al iubirii.

Fecioara
Imbibat in arome de cozonaci sau alte bunatati de sezon pe care le-ai pregatit cu mare drag si din belsug, astazi iti intampini cu drag oaspetii. Nu poti sa nu tragi cu ochiul la realizarile celor din jur si poate chiar sa faci unele comparatii. In acest moment de bilant, poti simti ca planurile tale de evolutie profesionala si sociala, au luat alta turnura decat ti-ai planificat.

Balanta
Sub vraja, smerenia si lumina Craciunului tie iti este mult mai usor sa cedezi controlul asupra evenimentelor unor forte superioare, a caror prezenta o simti. Te simti protejat si binecuvantat prin tot ce aduce aceasta zi. Unele convingeri sau credinte cu care ai inceput anul, poti simti ca s-au dizolvat si s-au tranformat, iar acum te simti eliberat si increzator.

Scorpion
Tu astazi te bucuri de trecerea dinspre concret, material inspre mistic, fortele nevazute ale Universului. Cu cat esti mai relaxat,receptiv si mai prezent la ce se intampla in jurul tau, ai putea capata mai multa incredere ca primesti sprijin la momentul potrivit de la oamenii potriviti. Lasa lucrurile sa se intample, slabeste controlul si ai putea fi surprins de rezultate.

Sagetator
Astazi tu cugeti asupra relatiilor, a parteneriatelor oficiale in care te-ai implicat peste an, dar si asupra relatiei de iubire in care esti parte. Persoana iubita iti rezerva o surpriza de proportii sau daca nu esti implicat intr-o relatie, s-ar putea infiripa chiar acum. Ai invatat sa te iubesti, esti mult mai ingaduitor cu tine insuti, bland si generous, ceea ce proiectezi si in relatiile tale.

Capricorn
Stresul si oboseala de peste an este posibil sa se fi rasfrant si asupra sanatatii tale. Acum cauti in tine bucuria de a munci, analizezi cu atentie care activitati, colegi sau subordonati te-au inspirat si te-au sustinut de-a lungul timpului. Pastreaza-ti optimismul, bucuria de viata si investeste-le in proiecte creative, relaxate si pe care sa le faci cu drag. Familia te sustine si te iubeste neconditionat.

Varsator
Inima ta bate in rimul iubirii, al recunostintei si al voiosiei. Probabil ai fost destul de incercat in relatia cu persoana iubita sau cu copiii, dar a venit momentul sa culegi roadele maturitatii, ale iubirii rafinate, pure si autentice. Dispui de multa creativitate si ingeniozitate, pe care le-ai putea folosi prin incarcarea atmosferei cu cuvinte atent alese si simtite in profunzime.

Pesti
Emotivitatea, sensibilitatea si timiditatea te inunda astazi. Te bucuri din toata inima de magia acestei zile, asa cum probabil o faceai in copilarie. Cauti atentia si pretuirea celor dragi, dar cu toate acestea nu exagera cu vorbitul, caci tacerea poate aduce daruri de pret. Membrii familiei te surprind cu multe cadouri sau gesturi frumoase, de care te bucuri din plin.

×