x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 14 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 14 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Aug 2013   •   20:56
Horoscop zilnic, miercuri 14 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________

Berbec
Este o zi bună pentru evaluarea bugetului şi trasarea unor planuri financiare de viitor. Mai întâi ar trebui să fii la zi cu achitarea taxelor, facturilor sau oricăror altor tipuri de datorii. Interesul pentru viitorul pieţei financiare este la cote înalte, datorită tranzitelor astrale. Foarte uşor ţi se pot revela aspectele ascunse ale acestui domeniu. Pe de altă parte, deocamdată banii şi bunurile deţinute în comun cu alţii depind de membrii familiei. Ori o rudă are nevoie de susţinerea ta materială, ori trebuie să investeşti sume serioase în patrimoniul familial.

Taur
Relaţiile parteneriale te solicită din plin astăzi. Este posibil ca unele activităţi din cadrul unor proiecte sau colaborări să se amâne, fie datorită vacanţei, fie datorită altor priorităţi ce intervin pe neaşteptate în preajma ta. Se pare că ai nevoie să îţi îmbogăţeşti palmaresul educaţional cu diverse cursuri sau forme de instruire, necesare în lărgirea orizontului profesional. Se recomandă prudenţă dacă ai de semnat documente sau înscrisuri oficiale. Capacitatea de a citi printre rânduri ar trebui să o foloseşti din plin astăzi.

Gemeni
Contextul astral de astăzi te predispune la activităţi de rutină, fie acasă, fie la serviciu. Avântul şi seriozitatea de care dai dovadă chiar şi în realizarea celor mai mărunte treburi te pot obosi mult. Ocupă-te de priorităţi şi de treburile mai uşoare. Sensibilităţile aparatului renal se pot resimţi mult, de aceea fii prudent. Sunt momente bune pentru a-ţi reformula programul zilnic şi pentru a te ocupa mai mult de sănătatea ta. Totuşi, evită tratamentele alopate, pe cât posibil, deoarece te poţi descurca excelent cu remedii naturiste şi cu un somn bun.

Rac
Dorinţa de a te implica în mai multe activităţi sociale sau educative este foarte intensă. Pe undeva resimţi piedici şi obstacole în realizarea acestora, însă toate au un rost divin. Traversezi o periodă în care ai nevoie să îţi reformulezi concepţiile şi atitudinea faţă de iubire şi implicaţiile ei. Cei dragi te tratează cu indiferenţă, însă pe undeva şi tu ai partea ta de vină, fiindcă fără să îţi dai seama ai atras acest tip de comportament din partea lor. Detaşează-te şi fii mai înţelegător cu ceilalţi. Spre seară se întrezăresc clipe plăcute în compania celor apropiaţi.

Leu
Orice ai face astăzi, gândurile îţi zboară către casă şi familie. Probabil că este nevoie să acorzi mai multă atenţie şi mai mult efort vizavi de evenimentele în care sunt implicaţi membrii familiei. Ai tendinţa de a-ţi sprijini în secret membrii familiei şi de a ascunde bine nemulţumirile din sânul acesteia. Emotivitatea şi subiectivismul sunt la cote înalte, aşa încât evită promisiunile şi deciziile. În a doua parte a zilei astrele te sfătuiesc să îţi redecorezi spaţiul locativ, să stai mai mult de vorbă cu cei dragi sau pur şi simplu să te plimbi prin locuri frumoase.

Fecioara
Zi importantă la capitolul gândire şi comunicare. Eşti ochi şi urechi la tot ce se discută în preajma ta, iar curiozitatea de a afla tot ce se petrece cu ceilalţi nu îţi dă nicio clipă de răgaz. Motivaţia ta interioară este aceea de a ajunge la esenţa lucrurilor, fie că este vorba de evenimentele din viaţa ta, fie că este vorba de evenimentele în care sunt implicaţi alţii. Bine ar fi să te abţii de la critică, decizii sau declaraţii. Totodată poţi fi interesat şi de abordarea unor domenii noi de studiu şi cercetare.

Balanţă
Sunt posibile noutăţi la capitolul financiar. Banii, bunurile sau avantajele pe care le obţii din munca defăşurată în cadrul unui loc de muncă te nemulţumesc profund, însă dacă analizezi pe îndelete vei constata că te poţi descurca. O mână nevăzută te ajută discret, dar numai în momentele de strictă necesitate. Este un moment astral favorabil de a-ţi descoperi forţa interioară şi de a scăpa de orice temere sau spaima vizavi de statutul tău material. Ar fi bine dacă te-ai gândi şi la abordarea unui alt loc de muncă, în alte condiţii.

Scorpion
Astăzi, Luna aflată în Semnul tău zodiacal îţi conferă mult neastâmpăr. Nutreşti o mare dorinţa de a te implică în mai multe treburi deodată, însă bine ar fi să te abţii. Sunt momente excelente de a te ocupa de sufletul tău, debarasându-te de vechile tipare şi concepţii care te împiedică să înaintezi în viaţă. Alcătuieşte-ţi un alt regim de viaţă şi activitate, punând un accent mai mare pe călătorii spirituale şi dialoguri cu oameni preocupaţi de aceleaşi domenii ca şi tine. După-amiază relaxează-te la o piscină sau stai la o şuetă cu un prieten drag.

Săgetător
Contextul astral de astăzi te predispune la izolare şi la o mare nevoie de odihnă. Ar fi bine să faci o analiză a planurile tale în desfăşurare, pentru că ai mari şanse de a înţelege cu uşurinţă unde sunt hibele. Sunt posibile stări de spirit neliniştitoare, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă le poţi depăşi. De asemenea, ai suficientă forţă de a sta faţă în faţă cu temerile tale profunde şi de a le dizolva definitiv. După-amiază rezervă-ţi clipe pentru plimbări în aer liber sau pentru a te relaxa pe malul unei ape.

Capricorn
Astăzi te pot interesa problemele comunităţii în care trăieşti şi îţi desfăşori activitatea. Simţul civic este la cote înalte şi reuşeşti foarte uşor să descoperi şi să înţelegi nevoile semenilor. Pe de altă parte, vin în ajutorul tău prieteni sau persoane mai în vârstă care doresc şi pot să îţi susţină cauzele pentru care eşti gata să depui eforturi mari. Totuşi, fii prudent, deoarece rişti să te implici prea mult în acţiuni de grup, pentru binele altora, în detrimentul vieţii tale personale. După-amiază sfătuieşte-te cu partenrul de viaţă sau cu un membru al familiei.

Vărsător
Succesul de care beneficiezi astăzi în domeniul profesional îţi poate aduce responsabilităţi noi sau chiar o funcţie de conducere. Recomandabil este să îţi foloseşti intuiţia şi să analizezi la rece dacă ce se conturează astăzi poţi duce la bun sfârşit. Pe de altă parte, tendinţa de a te folosi de slăbiciunile altora şi de a-i manipula îţi dă ghes să te aventurezi în orice situaţie ivită. Fii prudent şi ţine cont de părerile şi nevoile celorlalţi. După-amiază răsfaţă-i pe cei dragi cu o invitaţie la cină în oraş.


Peşti
Eşti foarte intuitiv şi reuşeşti să pătrunzi uşor în gândurile şi sufletul celor din preajma ta. Sunt momente excelente pentru dialoguri pe teme filozofice cu oameni care au studiat sau călătorit mult. Totodată îndreaptă-ţi eforturile pentru a-ţi planifica unele călătorii şi chiar pentru a face demersurile necesare. Persoana iubită sau copiii te pot reţine cu treburile lor, întârziindu-ţi astfel intenţiile de călătorie. Acordă-le atenţia necesară şi apoi urmează-ţi visele. Fii prudent dacă eşti nevoit să susţii examene şi pregăteşte-te serios.

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic