x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic miercuri, 2 noiembrie 2023. Berbecii au nevoie de echilibru, Balanțele sunt predispuse la greșeli, iar Gemenii stabilesc limite în relații

Horoscop zilnic miercuri, 2 noiembrie 2023. Berbecii au nevoie de echilibru, Balanțele sunt predispuse la greșeli, iar Gemenii stabilesc limite în relații

de Andreea Tiron    |    01 Noi 2023   •   12:15
Horoscop zilnic miercuri, 2 noiembrie 2023. Berbecii au nevoie de echilibru, Balanțele sunt predispuse la greșeli, iar Gemenii stabilesc limite în relații
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic miercuri, 2 noiembrie 2023. Soarele și Jupiter întră în opoziție, ceea ce dezechilibrează puternic toate cele 12 semne zodiacale. Vedem clar unde am făcut excese și suntem forțați să ieșim din zona de confort.

Berbec

Tranzitele de astăzi îți amintesc să cauți echilibrul. Ai tendința să exagerezi cu cheltuielile, mâncarea și chiar iubirea în acest moment. S-ar putea să te lupți cu așteptările celorlalți de la tine.  Concentrarea pe obiectivele și valorile tale personale contează mai mult decât ce cred ceilalți.

Taur

Tranzitul lui Jupiter  îți deschide inima și te încurajează să încerci. Această tendință va continua până în mai 2024. Cu o opoziție Soare-Jupiter acum, excesele recente pot deveni deosebit de evidente.  Descoperi noi moduri de a te exprima și te simți independent, dar cel mai bine este să cauți o imagine completă prin ochii celuilalt, deoarece un partener poate reflecta lucruri importante despre tine. Dacă ați exagerat în lupta pentru independență sau libertate, este momentul să vă opriți.

Gemeni

Cu tranzitul curent al Soarelui în domeniul muncii și al sănătății, acordați mai multă atenție și sunteți mândri de realizările voastre profesionale, sănătate și bunăstare. Pe de altă parte, Jupiter în sectorul tău de confidențialitate anul acesta te încurajează să te bucuri de mai mult timp pentru tine. Opoziția Soare-Jupiter de astăzi indică un moment de cotitură - dacă ai exagerat, este timpul să schimbi lucrurile. De exemplu, dacă ai făcut atât de multe pentru alții încât nu ai prea multă energie sau timp pentru tine, este timpul să restabiliți echilibrul. S-ar putea să-ți fie foarte util să a trasezi limite atât cu ceilalți, cât și cu tine însuți.

Rac

Soarele și Jupiter te ajută astăzi să atingi apogeul într-o relație romantic sau o prietenie. Un proiect sau o conexiune ar putea înflori. Dorința ta de a reuși, de a crește și de a te dezvolta atât pe cont propriu, cât și ca parte a unui grup este puternică acum. Luna își petrece ziua în zodia ta și primește impulsuri frumoase, beneficiind de o dispoziție inspirată și spirituală.

Leu

Ciclul actual al Soarelui te încurajează să strălucești în viața personală și cu familia, acasă. Oricât de mult ai vrea să împaci viața profesională cu cea personală, îți dai seama că nu este o soluție să te epuizezi încercând să faci prea multe. Este timpul să faci niște ajustări pe măsură ce Soarele se confruntă cu Jupiter. Nu ești dispus și nici nu ar trebui să pui toate ouăle într-un singur coș.

Fecioară

Soarele și Jupiter întră astăzi în opoziție, iar atenția ta se îndreaptă către zonele vieții tale în care ai făcut prea multe. Anul acesta, excesele ar putea fi legate de preocupări și proiecte mentale - vrei să strălucești, ceea ce poate te-a determinat să îți asumi sau să promiți prea multe.  Luați în considerare că restabilirea echilibrului prin raționalizare vă va aduce beneficii peste tot, deoarece jonglarea cu prea multe lucruri poate duce la o senzație de epuizare.

Balanță

Astăzi poate fi un moment predispus la erori dacă credeți că urgentarea proiectelor vă va ajuta să vă bucurați mai mult de viață. Cu Soarele care tranzitează a doua casă, simți un impuls puternic de a dovedi, de a-ți pune amprenta și de a reuși pe cont propriu. Este timpul să recunoaștem nevoia de a face compromisuri.

Scorpion

Soarele, care se află în semnul tău, intră în opoziție cu Jupiter. Poate avea loc o bătălie a ego-urilor într-o relație apropiată.  A ajunge la o stare de echilibru poate fi o provocare, dar plină de satisfacții, deoarece înveți multe despre tine și despre acea relație. Dacă te confrunți cu opoziție din partea celor din jur față de planurile tale, încearcă să înveți din experiență.

Săgetător

Cu Jupiter în a șasea casă solară, vrei să strălucești la locul de munca. În același timp, există o puternică nevoie de odihnă și tratarea chestiunilor private sau a nevoilor emoționale, cu Soarele din casa ta a douăsprezecea solară. S-ar putea să simți că vrei să faci totul, ceea ce nu este fezabil. Căutați modalități de a face ajustări care să ducă la o viață mai sănătoasă și mai echilibrată.

Capricornul

Tranzitul Soare/ Jupiter îți afectează axa socială. Urmăriți tendința de a promite prea mult sau de a merge prea departe astăzi. Energiile te avertizează asupra modului în care viața ta poate deveni dezechilibrată din cauza exceselor, mai ales pe zona plăcerilor personale. Cel mai bine este să luați în considerare modalități de a ajunge la un compromis.

Vărsător

În timp ce tranzitul actual al lui Jupiter aduce beneficii vieții tale personale și va continua să o facă până în luna mai, uneori poate duce la excese. Opoziția de astăzi Soare-Jupiter are un mod unic de a evidenția dezechilibrele. De exemplu, dacă ai petrecut prea mult timp absorbit în viața ta personală, acum vrei să strălucești în viața profesională și să-ți asumi câteva riscuri.  

Pești

Aveți un apetit ridicat pentru a prelua sau dezvolta proiecte.  Dacă obiectivele sau planurile pe termen lung nu se mișcă așa cum ați sperat, este timpul să vă ajustați așteptările.  Deși poate fi dificil să gestionezi tot ceea ce vrei să faci, un compromis realist poate fi mult mai sănătos.

 

×