x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 21 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 21 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Aug 2013   •   21:05
Horoscop zilnic, miercuri 21 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________

Berbec
Interesantă zi! În preajma dimineţii se formează aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, însă la amiază Luna deja părăseşte acest Semn şi se instalează în Semnul Peştilor. Dacă în prima parte a zilei eşti exuberant, animat de dorinţe şi planuri măreţe alături de prieteni, protectori sau susţinători, de la amiază devii mult mai introvertit şi orientat către sufletul tău. Se recomandă prudenţă, pentru că încărcătura energetică astrală de astăzi te poate obosi mult. Evită activităţile fizice şi mentale deosebite. Sănătatea este vulnerabilă, însă odihna şi remediile naturiste îţi sunt cele mai indicate.

Taur
Ziua începe în forţă cu evenimente deosebite în planul socio-profesional, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului, chiar de dimineaţă. Este vorba despre un final de etapă profesională, final care îţi poate aduce modificarea statutului şi imaginii tale publice. Evită discuţiile contradictorii cu şefii şi retrage-te prudent din prim-planul profesional. La amiază, Luna se află deja în Semnul Peştilor, schimbându-ţi starea de spirit şi registrul evenimentelor. Sunt momente potrivite discuţiilor cu prietenii sau cu protectorii. Totuşi, ascultă mai mult decât să vorbeşti şi, deocamdată, nu emite judecăţi asupra celor petrecute în viaţa ta.

Gemeni
În dimineaţa acestei zile se formează aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, dinamizându-ţi mentalul superior. Astfel, este posibil să îţi modifici scara valorilor morale, să îmbrăţişezi o altă filozofie de viaţă şi chiar să te apuci să studiezi profund în acest sens, fie printr-un curs, o şcoală de profil sau pur şi simplu să iei la răsfoit cărţi de specialitate. La prânz, Luna se mută în Semnul Peştilor, îndemnându-te să ieşi la rampă. Datorită faptului că în ultimele zile ţi-ai elevat sufletul, chiar şi fără să îţi dai seama, ceilalţi, în special superiorii de la locul de muncă, te vor observa şi aprecia. Însă evită vorba lungă şi epatarea cunoştinţelor tale.

Rac
Interesante lucruri se petrec în sectorul banilor şi bunurilor administrate în comun cu partenerul de viaţă, de afaceri sau colaboratorii, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului în orele dimineţii. Ori primeşti o sumă de bani restantă de pe urmă unei colaborări, ori demersurile financiare legate de o moştenire, un partaj sau o afacere ajung la final, ori partenerul de viaţă aduce bani suplimentari la bugetul familiei. Oricum, este un final de etapă financiară de care chiar te poţi bucura. Spre prânz, Luna se va muta în Semnul Peştilor, oferindu-ţi linişte şi pace în suflet. Sunt momente excelente pentru abordarea unor lecturi ezoterice.

Leu
Traversezi zile importante la capitolul relaţii parteneriale şi colaborări. În primele ore ale dimineţii se formează aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, ajutându-te să iei decizii radicale vizavi de activităţile desfăşurate în comun cu alţii. Este bine să renunţi la persoanele care simţi că nu te mai ajută sau la implicările sociale nesatisfăcătoare. Totuşi, fii prudent pentru că există riscul să fii prea radical în gândire şi să iei decizii pripite. De la prânz, tensiunea dintre tine şi ceilalţi se estompează, pentru că Luna se va muta în Semnul Peştilor şi îţi va muta atenţia pe câştigurile şi favorurile de la şi prin alţii.

Fecioara
Activităţile de rutină, programul zilnic fie de la serviciu, fie de acasă vor suferi modificări, datorită formării aspectului de Luna plină în Semnul Vărsătorului. Bine ar fi să faci de bunăvoie schimbările necesare, altfel existând riscul suprasolicitării nervoase şi fizice. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. La amiază, Luna se mută în Semnul Peştilor, oferindu-ţi informaţii preţioase legate de parteneriate şi colaborări. Unele aspecte parteneriale te nemulţumesc, pe altele nu le înţelegi, altele se pot finaliza brusc şi fără vreo explicaţie. Protejează-te de provocările exterioare şi ai răbdare că până la urmă totul se va desfăşura în favoarea ta.

Balanţă
Se conturează un final de etapă sentimentală, datorită Lunii Pline formate astăzi în orele dimineţii în Semnul Vărsătorului. Este un moment bun de a pune punct unor relaţii nesatisfăcătoare şi de a-ţi alcătui alte planuri de iubire. Se pare că neînţelegerile pornesc de la bani, atât în cazul relaţiilor cu copiii, cât şi în cazul relaţiei cu o persoană iubită. De aceea, fii mai selectiv cu persoanele cărora le dăruieşti iubirea, banii şi bunurile tale. La prânz, Luna se mută în Semnul Peştilor, anunţând multă treabă la serviciu sau treburi de rutină acasă. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul este obosit şi vulnerabil la afecţiuni diverse.

Scorpion

În ultimele zile ai tot dereticat prin casă, ai pus ordine în relaţiile familiale sau ai luat decizii importante vizavi de sectorul domestic. Astăzi este momentul să închei toate acestea, datorită faptului că se formează aspectul de Lună Plină în Semnul Vărsătorului şi te ajută serios în acest sens. Spre prânz, Luna intră în Semnul Peştilor, iar gândurile şi eforturile tale vor fi atrase de relaţiile sentimentale şi cele cu copiii. Eşti tentat să eviţi realitatea acestor relaţii, chiar dacă intuieşti cum stau lucrurile. Bine ar fi să te detaşezi şi să nu intervii în nici un fel în viaţa celor dragi. Există amănunte pe care nu le poţi observa sau înţelege, dar care îşi au rostul lor.

Săgetător
Pentru că în orele dimineţii se formează aspectul de Lună Plină în Semnul Vărsătorului, eşti tentat să îţi faci curăţenie în relaţiile cu cei apropiaţi. De unele persoane, rude sau prieteni te vei îndepărta definitiv, fiind momente excelente de a lăsa pe alţii, mult mai potriviţi şi de folos ţie, să vină în preajma ta. La amiază, Luna se va afla în Semnul Peştilor, oferindu-ţi şanse de a petrece mai mult timp cu membrii familiei. Totodată te-ai putea ocupa pe îndelete de treburi gospodăreşti rămase restante. Seara, adună-i pe cei dragi la o cină amuzantă. Se recomandă multă prudenţă, dacă pleci la drum, indiferent de mijlocul de locomoţie ales.

Capricorn
Veniturile tale din activitatea prestată la un loc de muncă vor cunoaşte un final de etapă, fie prin schimbarea condiţiilor de muncă, fie prin schimbarea sumei pe care o primeşti efectiv pe munca ta. În orele dimineţii se formează aspectul de Lună Plină în Semnul Vărsătorului, îndemnându-te totodată să îţi schimbi şi scara valorilor morale după care te ghidezi în viaţă. La amiază, Luna se va află în Semnul Peştilor, oferindu-ţi dinamism în relaţiile cu cei apropiaţi. Mentalul cotidian îţi este destul de bulversat, de aceea nu pune bază pe ce discuţi sau afli. Recomandabil este să eviţi implicarea în treburile altora, luarea deciziilor importante şi acţiunile în forţă.

Vărsător
În primele ore ale dimineţii se formează aspectul de Lună Plină în Semnul tău zodiacal, aspect ce îţi aduce şanse mari de a aborda alte planuri de viaţă. Eşti susţinut din astral pentru schimbarea personalităţii şi a modului de relaţionare cu tot ce te înconjoară. Fii deschis la schimbare şi mai atent la nevoile celorlalţi. A doua parte a zilei, pentru că Luna se mută în Semnul Peştilor, îţi aduce accente financiare legate de locul de muncă. Poţi primi bani, prime, favoruri sau măcar informaţii necesare în acest sens. Eşti tentat să treci cu vederea detaliile legate de raportul dintre muncă şi salarizare, însă fii prudent.

Peşti
Zi cu stări şi evenimente contrastante, pentru că dimineaţă este Lună Plină în Semnul Vărsătorului, iar spre prânz Luna deja zburdă în Semnul tău zodiacal. Sănătatea şi mentalul îţi sunt vulnerabile şi cu greu îţi poţi aduna gândurile şi forţele pentru orice fel de activităţi. Bine ar fi să te ocupi de treburi uşoare, iar în limita posibilului chiar să îţi iei o minivacanţă. Nu este cazul să faci analize medicale sau să stai de vorbă cu medicii decât dacă este o situaţie specială. La serviciu există multă solicitare şi tensiuni colegiale bine mascate. Ai nevoie să îţi dezvolţi încrederea în forţele proprii şi să îţi foloseşti mai mult creativitatea.

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic