x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic miercuri, 28 februarie 2024. Taurii sunt înconjurați de prieteni, Balanțele sunt pragmatice, iar Capricornii vor să vadă rezultate

Horoscop zilnic miercuri, 28 februarie 2024. Taurii sunt înconjurați de prieteni, Balanțele sunt pragmatice, iar Capricornii vor să vadă rezultate

de Andreea Tiron    |    27 Feb 2024   •   11:00
Horoscop zilnic miercuri, 28 februarie 2024. Taurii sunt înconjurați de prieteni, Balanțele sunt pragmatice, iar Capricornii vor să vadă rezultate
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic miercuri, 28 februarie 2024. Gemenii trebuie să strângă cureaua, Scorpionii reevaluează parteneriatele, iar Peștii sunt în centrul atenției

Berbec

Informația este cea mai valoroasă acum. Luați decizii privind problemele de lungă durată, din  trecut și puteți avea un impuls puternic de a rezolva chestiunile restante. Cuvintele au un impact puternic acum, așa că alege-le cu grijă. Înfruntând realitatea, ai putea merge mai departe fără „bagaje” suplimentare.  

Taur

Aliniamentele de astăzi te încurajează să faci planuri solide, concrete și realiste pentru viitor. Primești sfaturi utile de la un prieten. Acordurile (foarte practice!) sunt acum disponibile pentru tine. Accentul se pune pe prieteni, speranțe și vise. Determinarea ta de a-ți îmbunătăți viața, de a adăuga mai multă structură și disciplină, se dezvoltă, iar asta te ajută enorm.

Gemeni

Cu aliniamentele de astăzi în partea de sus a hărții solare, simți presiunea responsabilităților și a muncii. Deși poate exista o anumită tensiune în aer, acesta este de fapt un moment puternic pentru a stabili prioritățile. Tranzitele vă amintesc de obiectivele, obligațiile și limitele de timp. Puteți avea un sentiment real că trebuie să strângeți cureaua și să munciți  mai mult.

Rac

Cu tranzitele actuale, ai răbdarea necesară pentru a te concentra asupra priorităților. Ești deosebit de practic în gândire astăzi. Deciziile pe care le iei pot fi dificile, dar tind să fie definitive și potrivite pentru tine pe termen lung. Sunteți într-un moment în care vă reevaluați obiectivele și vă recunoașteți prioritățile.

Leu

Tranzitele de astăzi sunt puternice pentru a te gândi la modalități de a reduce excesele sau de a fi mai atent la responsabilități. Te afli într-o perioadă bună pentru a învăța despre psihologia și motivațiile tale personale și pentru a obține mai multe informații despre viața ta pe măsură ce o analizezi mai profund. Tranzitele de astăzi ar putea pune în lumină zonele cu probleme, în special în domeniile legate de o relație intimă sau o problemă financiară.

Fecioară

Conducătorul tău, Mercur, se întâlnește cu Saturn în sectorul tău de parteneriate. Dacă nu ai pe cineva care să te sprijine cu adevărat la nevoie, ai putea simți o ușoară dezamăgire. Vezi  defectele celorlalți mai mari decât sunt în mod obiectiv, dar asta poate ajuta în cele din urmă la claritate. Deciziile sunt mai ușoare atunci când vezi oamenii și situațiile pentru punctele lor forte și punctele slabe. Acesta este un moment puternic pentru a întâlni pe cineva la jumătatea drumului.

Balanță

Astăzi ești foarte pragmatic. Te apuci de o dietă, un program de sănătate sau un proiect de lucru - cu destul de mult succes. Conversațiile sunt amețitoare, iar gândurile tale complicate. Luați în considerare faptul că, pe măsură ce vă confruntați cu realitățile, vă veți simți mai încrezător în a merge mai departe cu așteptări realiste.

Scorpion

Tranzitele de astăzi vă încurajează să luați în considerare partea mai serioasă a relațiilor, alianțelor și proiectelor. O critică sau o nouă informație vă face să reevaluați lucrurile. Evitați să vă angajați în ceva presați de nervii momentului, deoarece poate fi mai greu să vă țineți de cuvânt. Realitatea are un mod de a se face cunoscută! Cu toate acestea, „realitatea” de astăzi pare însă deosebit de grea și denaturată în mod negativ, îngrijorător, dar aceasta este doar o tendință de moment.

Săgetător

Tranzitele de astăzi te pot poziționa să evaluezi problemele în mod realist. Dorința sau nevoia de a reveni pe drumul cel bun este puternică. Memento-uri cu privire la responsabilitățile tale față de familie sau de cei apropiați pot apărea pe măsură ce îți vezi mai clar obligațiile, îndatoririle și nevoia de reguli și structură. Este bine să faceți față presiunilor sau îndatoririlor, în loc să le amânați.

Capricorn

Acum vrei să vezi rezultatele muncii tale. Este un moment bun pentru a te concentra pe studii și cercetări. Fii foarte precaut când vine vorba de a face declarații importante, deoarece cuvintele tale au mai multă putere decât în ​​mod normal. Deși iei lucrurile mai în serios decât este justificat, s-ar putea să afli, de asemenea, care este situația cu privire la o problemă, ceea ce vă ajută să vă clarificați următorul pas.

Vărsător

Alinierea de astăzi în sectorul dvs. de resurse determină gândirea pragmatică și planificarea atentă. Te uiți cu un ochi critic la finanțele tale.  Tranzitele de acum scot la lumină zonele cu probleme, permițându-vă să vedeți ce ar trebui să faceți pentru a vă îmbunătăți viața. Încercați să priviți cu onestitate ce v-a reținut până acum să avansați. Amintiți-vă că progresele de lungă durată sunt cele lente și constante!

Pești

Aliniamentele de astăzi vă pun pe voi, obiectivele și prioritățile voastre, în centrul atenției. S-ar putea să vezi partea negativă a lucrurilor acum, dar destul de curând, vei ajunge la un echilibru și o oarecare claritate. Te maturizezi în multe feluri cu înțeleptul Saturn în zodia ta.

×