x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 7 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, miercuri 7 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

06 Aug 2013   •   20:52
Horoscop zilnic, miercuri 7 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________


Berbec
Astăzi se formează aspectul de Lună Nouă în semnul Leului, aspect ce îţi va crea efecte în relaţiile sentimentale şi în cele cu copiii. Se poate contura la orizont o iubire nouă, care să aducă şi un copil. Pe de altă parte ar fi bine să îţi orientezi gândurile şi eforturile către dezvoltarea unui hobby, pentru că are toate şansele să devină ceva mai târziu o adevărată profesie. Evită dialogurile importante, promisiunile sau deciziile. După-amiază este loc berechet de distracţii!

Taur
Zi importantă la capitolul relaţii familiale şi spaţiu locativ. Se formează aspectul de Lună Nouă în semnul Leului, aducându-ţi fie planuri mari legate de îmbunătăţirea condiţiilor de trai, fie cumpărături de anvergură pentru casă. Sunt posibile tensiuni între tine şi ceilalţi membri ai familiei, de aceea fii prudent. Totul pleacă de la bani sau de la opinii diferite vizavi de amenajarea casei. Ar fi bine să ţii cont şi de părerile şi nevoile celorlalţi. După-amiază, adună-i pe cei dragi la o cină festivă.

Gemeni
O întâlnire neaşteptată cu un prieten vechi sau cu o rudă te va pune pe gânduri. Vin către tine informaţii diverse, dar care nu toate îţi sunt de folos. Mentalul îţi este destul de bulversat, pentru că se formează aspectul de Lună Nouă în semnul Leului. Evită dialogurile importante, deciziile şi fii cât mai discret. Se prefigurează în preajma ta personaje noi, alături de care vei construi relaţii bune şi durabile. Totodată, va fi nevoie să călătoreşti pe distanţe scurte, fie de agrement, fie în scop profesional.

Rac
Aspectul de Luna Nouă ce se formează astăzi în semnul Leului îţi deschide noi culoare de câştig din activitatea desfăşurată la un loc de muncă. Însă există şi varianta să începi să câştigi bani dintr-un hobby. Recomandabil este să îţi reorganizezi planurile de viitor şi să te gândeşti sincer ce anume ţi-ar plăcea să lucrezi, dar să-ţi şi asumi responsabilitatea pentru acestea. Evită eforturile fizice şi mentale, deoarece energia vitală este fluctuantă. Odihneşte-te, plimbă-te în aer liber şi hrăneşte-te suficient.

Leu
Este ziua ta magnifică, datorită formării aspectului de Luna Nouă în semnul tău zodiacal. Sunt momente favorabile pentru a-ţi croi planuri noi, ce vor avea repercusiuni pentru cel puţin un an de zile de acum încolo. Detaşează-te de tot şi toate. Fii cât mai discret şi evită să te implici în viaţa şi treburile altora. Astrele te sfătuiesc să îţi modelezi personalitatea şi modul de a relaţiona cu ceilalţi. Atenţie că duşmanii ascunşi stau conştiincios la pândă, mai ales în domeniul profesional. De asemenea, ai în vedere şi o mai bună îngrijire a sănătăţii întregului organism.

Fecioara
O zi cu stări contradictorii, pentru că aspectul de Lună Nouă ce se formează astăzi în semnul Leului îţi bulversează mentalul profund. Sunt posibile insomnii, vise şi viziuni premonitorii, dar benefice, pentru că îţi oferă informaţii preţioase legate de oamenii şi evenimentele din viaţa ta. Recomandabil ar fi să îţi iei liber şi să te ocupi pe îndelete de sufletul tău. Vizitează locuri sfinte, încarcă-te cu energia lor şi odihneşte-te mai mult. Se pot accentua afecţiunile aparatului circulator, însă foloseşte doar remedii naturiste pentru îmbunătăţirea stării tale generale.

Balanţă
Aspectul de Luna Nouă ce se formează astăzi în semnul Leului îţi aduce în preajmă prieteni şi susţinători noi. Îţi sunt favorizate dialogurile şi întâlnirile cu persoane interesante, de bună calitate, persoane care îţi pot rămâne alături cel puţin un an de acum încolo. Atenţie că eşti destul de introvertit şi asta îţi poate frâna toate tipurile de relaţii. Fii prudent mai ales în relaţiile cu femeile, pentru că se pare că deocamdată au interese ascunse, total diferite de ale tale. După-amiază, bucură-te de o întâlnire cu cei dragi.

Scorpion
Se conturează noutăţi legate de domeniul socio-profeisonal şi de imagine personală în ochii celorlalţi, datorită formării aspectului de Lună Nouă în semnul Leului. Prezintă-te cum se cuvine, pentru că astfel îţi poţi crea noi culoare de dezvoltare profesională şi susţinere socială din partea altora. Este posibil să obţii funcţii de răspundere pentru cel puţin un an de zile de acum încolo. Şefii şi reprezentanţii instituţiilor oficiale te susţin, dar colegii nu. Fii prudent, discret şi îndeplineşte-ţi atribuţiile corect şi la timp. După-amiază petrece-o alături de familie.

Săgetător
Dorinţa de elevare spirituală poate fi astăzi încununată de succes datorită formării aspectului de Luna Nouă în semnul Leului. Pe de altă parte, demersurile legate de călătorii în străinătate sau de abordare a unor studii pe termen lung vor începe să dea roade. Sunt momente bune pentru a-ţi alcătui planuri noi de călătorii şi de relaţionare cu persoane aflate departe de graniţele ţării. Totuşi, evită să iei decizii importante sau să semnezi documente oficiale. După-amiază, delectează-ţi sufletul cu vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun.

Capricorn
Luna Nouă ce se formează astăzi în semnul Leului îţi aduce noi oportunităţi de câştig de la şi prin alţii. Timp de un an de zile vei beneficia de ajutor material fie din moşteniri, fie de pe urma partenerului de viaţă sau a unei colaborări. În cazul unui divorţ se vor lămuri lucrurile, iar partajul se va desfăşura mai uşor. Totuşi ar fi bine să ai în vedere şi câştigurile obţinute din activitatea desfăşurată în cadrul unui loc de muncă. Pe de altă parte, astrele îţi favorizează susţinerea materială, tocmai pentru a-ţi întoarce privirea şi către laturile spirituale ale vieţii.

Vărsător
Zi favorabilă relaţiilor parteneriale. Aspectul de Lună Nouă format astăzi în semnul Leului îţi oferă posibilitatea de a stabili noi colaborări cu oameni valoroşi. Atenţie însă că nu toată lumea din preajma ta, care doreşte să îţi fie alături, este bine intenţionată. Deocamdată prospectează piaţa şi lasă deciziile importante pentru zilele următoare. De reţinut că domeniul socio-profesional este în continuă schimbare şi este nevoie să te bazezi doar pe forţele tale. După-amiază rezervă-ţi momente de linişte, pentru că sănătatea este vulnerabilă.

Peşti
Ziua îţi aduce răsturnări de situaţie la serviciu. Luna Nouă formată astăzi în Semnul Leului îţi va deschide culoare profesionale noi, fie prin îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, fie prin diversificarea activităţii profesionale. Fii prudent şi bazează-te mai mult pe forţele tale. Atenţie că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului circulator. De evitat consultaţiile, analizelele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pentru că erorile pot fi frecvente. Dozează-ţi eforturile şi odihneşte-te mai mult!


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic