x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic vineri, 10 noiembrie 2023. Taurii abordează subiecte tabu, pentru Scorpioni urmează o perioadă grozavă în afaceri, iar Capricornii accesează introspecția

Horoscop zilnic vineri, 10 noiembrie 2023. Taurii abordează subiecte tabu, pentru Scorpioni urmează o perioadă grozavă în afaceri, iar Capricornii accesează introspecția

de Andreea Tiron    |    09 Noi 2023   •   11:15
Horoscop zilnic vineri, 10 noiembrie 2023. Taurii abordează subiecte tabu, pentru Scorpioni urmează o perioadă grozavă în afaceri, iar Capricornii accesează introspecția
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic vineri, 10 noiembrie 2023. Gemenii se concentrează pe viața amoroasă, Săgetătorii câștigă aliați, iar Peștii sunt îngrijorați de propria carieră.

Berbec

Mercur se mută în sectorul tău spiritual astăzi pentru trei săptămâni. Este un tranzit minunat pentru a inspira entuziasm și a spori credința. Acest ciclu vă motivează pentru a învăța lucruri noi. Chiar dacă Mercur se ciocnește astăzi cu Saturn, încercați să vă păstrați simțul umorului!

Taur

Mercur se mută în sectorul tău de intimitate astăzi, iar în următoarele trei săptămâni vei citi mai mult printre rânduri. Este momentul să aducem mai multă logică și obiectivitate în  chestiunile care sunt sensibile, intime sau tabu. Ești interesat să faci schimbări în interiorul tău care vor afecta modul în care abordezi viața. Astăzi, primești semnale mixte, iar circumstanțele par să blocheze progresul. Poate că tu oferi prea mult și primești prea puțin în schimb.

Gemeni

Mercur se mută în semnul tău opus astăzi și va tranzita acest sector al hărții tale până pe 1 decembrie. Acest tranzit vă îndreaptă gândurile către viața socială și amoroasă. Ai putea atrage pe cineva care te stimulează intelectual. Parteneriatele, negocierile, compromisul și echilibrul sunt teme esențiale în viața ta acum. Chiar dacă nu le urmezi sfaturile, probabil că îți va face plăcere să auzi și alte puncte de vedere înainte de a trage o concluzie.

Rac

Mercur intră astăzi în sectorul tău de muncă și sănătate. S-ar putea să te ocupi de organizare și sortare în următoarele trei săptămâni. Folosește această perioadă pentru a-ți face ordine în viața de zi cu zi. Mai mult decât de obicei, detaliile contează acum și este o perioadă bună pentru a face modificări și ajustări care te vor aduce înapoi pe drumul cel bun și într-o poziție mai sănătoasă pentru a te bucura de viață.

Leu

De astăzi și până pe 1 decembrie, Mercur tranzitează casa ta a cincea solară. În următoarele trei săptămâni, vă veți bucura de un flux de comunicare firesc și natural. Ideile tale sunt bine primite, iar alții îți admiră inteligența și inspirația. Vei atrage oameni compatibili cu tine la nivel mental sau intelectual.

Fecioară

Planeta comunicării și conducătorul tău, Mercur, se îndreaptă astăzi în sectorul casei și al familiei tale. Acest tranzit, care durează până la 1 decembrie, aduce mai multă viață în propriul cămin și în viața personală.  Sunteți capabili acum să discutați chestiunile importante într-o manieră rațională, obiectivă, iar acest lucru îl face un moment excelent pentru a expune lucrurile în mod deschis cu cei dragi.

Balanță

Ciclul lui Mercur, care durează până la 1 decembrie în sectorul tău de comunicare, este unul bun pentru a învăța, a studia, a socializa și a te exprima. Un aspect Mercur-Saturn tensionat astăzi poate scoate la iveală o dezamăgire sau un aspect care nu vă convine, dar modificările pe care le faceți ca rezultat vă pot îmbunătăți situația pe termen lung. Chiar dacă simți presiune din interior sau din exterior, acesta este un moment pentru a-ți recunoaște responsabilitățile, oprindu-te înainte de punctul în care grijile sau anxietatea preiau controlul.

Scorpion

Mercur se mută în sectorul resurselor tale astăzi, unde va rămâne până pe 1 decembrie. În timpul acestui ciclu, sunteți foarte priceput în afaceri. Mercur rațional și logic vă poate ajuta să vă vedeți finanțele în mod diferit și să stimuleze noi idei despre a face și economisi bani. Mintea ta se îndreaptă către chestiuni care se învârt în jurul proprietății și resurselor în timpul acestui ciclu. Dacă alții vor să te provoace sau să demonstreze că te înșeli, răspunde cu sinceritate și corectitudine.

Săgetător

Mercur se mută în zodia ta astăzi și va sta acolo până pe 1 decembrie. Dacă ați fost mai retras în ultima perioadă, acum deveniți mai comunicativ și mai prezent. Acest tranzit te poziționează bine pentru a te exprima clar și eficient. Este grozav și pentru a câștiga aliați. Încearcă să nu îți irosești energia îngrijorându-te pentru viitor și simțindu-te vinovat pentru trecut, ci trăind aici și acum.

Capricorn

Mercur intră astăzi în sectorul tău de confidențialitate, unde va rămâne până pe 1 decembrie. Acest tranzit îți va muta atenția spre interior. Îți evaluezi viața dintr-o perspectivă diferită, văzând diferite soluții pentru fiecare situație în parte. Ai putea petrece mai mult timp singur, pierzându-te rapid în gândurile tale sau lucrând într-o relativă solitudine. Nu ești la fel de deschis în această perioadă, iar multe proiecte, planuri și decizii tind să fie în stadiu de gestație.

Vărsător

Mercur aduce pentru tine o energie grozavă pentru a interacționa cu prietenii și a-ți împărtăși speranțele și ideile cu oameni dragi în săptămânile următoare. Gravitați spre idei și cauze progresiste, aveți gânduri legate de evoluție, faceți conexiuni, iar mintea voastră este mai inventivă și mai deschisă. Accesați înțelepciunea voastră interioară în loc să permiteți altora să vă influențeze în mod nejustificat deciziile. Păstrează-ți simțul umorului astăzi.

Pești

Mercur își începe tranzitul de trei săptămâni în partea de sus a hărții solare, iar oamenii te aud acum tare și clar! Acest tranzit poate provoca o activitate mentală sporită și o comunicare care se învârte în jurul carierei, responsabilităților, căii de viață sau poziției tale în societate. Încercați să nu vă stresați din cauza diferențelor de opinii sau a obstacolelor. Acesta poate fi un moment bun pentru a afla mai multe despre tine și despre oamenii importanți din viața ta, în cele din urmă. Îndoiala de sine ar trebui să provoace o anumită reflecție.

 

×