x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 9 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, vineri 9 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Aug 2013   •   21:42
Horoscop zilnic, vineri 9 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________


Berbec
Luna rămâne în Fecioară şi te invită să pui în ordine o serie de lucruri, la locul de muncă sau acasă. Totuşi, astăzi nu ai sentimentul datoriei şi nu priveşti responsabilităţile ca pe nişte corvezi, ci reuşeşti să îmbini armonios utilul cu plăcutul. Sunt posibile gesturi frumoase, de la tine către ceilalţi sau invers. Fii receptiv şi primeşte darurile celor din jur, fie că vin sub formă unor propuneri, a unui sprijin în munca ta sau a unor favoruri.

Taur
Dincolo de organizare, control şi siguranţă, există un spaţiu plin de surprize şi posibilităţi nebănuite. Dacă îţi permiţi să rupi ritmul şi să dizolvi rutina, acordă atenţie acelor lucruri pe care le faci doar pentru că te bucură, vei vedea cum o mulţime de binecuvântări vin la tine. Aşadar, permite celorlalţi să-şi manifeste iubirea faţă de tine, fii generos în a-ţi împărtăşi sentimentele şi pune-ţi creativitatea în tot ce faci.

Gemeni
Cu Luna în zona sufletului, astăzi te bucuri de momente speciale, împreună cu oameni dragi sau pur şi simplu oferindu-ţi mai mult timp pentru ţine. Poţi folosi energia creativă pentru a îmbunătăţi, modifică şi înfrumuseţa spaţiul de locuit sau de lucru. De asemenea, energia acestei zile te ajută să armonizezi nişte relaţii, să te apropii de familie, să-ţi deschizi sufletul în faţa unei persoane apropiate.

Rac
O zi excelentă pentru a-ţi împărtăşi ideile, pentru a crea conexiuni benefice şi a clarifica termeni de colaborare şi relaţionare. Eşti receptiv, absorbi cu uşurinţă orice informaţie utilă, vezi clar detaliile care fac diferenţa. Negocierile sunt de succes astăzi, cu condiţia să fii dispus să accepţi şi punctele celorlalţi de vedere, fără a te agaţă exclusiv de ale tale. Cu alte cuvinte, înainte de a te grăbi să împărţi experienţele în albe şi negre, uită-te la nuanţe, şi vei găsi soluţii optime, dincolo de aşteptări.

Leu
Tendinţa spre autoindulgenţă şi excese e de preferat să fie atenuată astăzi. Luna se află în Fecioară, într-un context astral pe care-l poţi folosi în avantajul tău, dacă eşti gata să-ţi pui creativitatea la treabă. Astfel, te poţi bucura de succes şi chiar de venituri suplimentare în urma activităţilor în care te implici şi a demersurilor iniţiate. E important să ştii să te evaluezi, să-ţi cunoşti valoarea şi să te livrezi lumii cât mai onest şi autentic cu putinţă, cu tot ce eşti şi poţi să faci.
 
Fecioara
Luna stă astăzi în semnul tău zodiacal, accentuând sensibilitatea şi punând accent pe expresia de sine. E posibil ca astăzi să iasă la iveală emoţii, sentimente şi dorinţe pe care le-ai reprimat în ultima vreme, şi e de preferat să le permiţi să fie, să te uiţi la ele, să le trăieşti din plin. E timpul să te accepţi, să-ţi permiţi să simţi exact ce simţi şi să fii mai îngăduitor cu ţine şi cu ceilalţi. Energia acestei zile te ajută să devii conştient de nevoile şi dorinţele tale, mai ales în ce priveşte iubirea primită.

Balanţă
Ori de câte ori Luna trece prin Fecioară, e o perioadă prielnică pentru izolare, intimitate, solitudine. Aşadar, astăzi e de preferat să-ţi rezervi timp pentru introspecţie, în care să te întrebi ce anume îţi doreşti cu adevărat, în ce măsură acţiunile tale se aliniază cu dorinţele, la ce e necesar să renunţi chiar acum. Energia acestei zile favorizează orice demers de purificare şi echilibrare, iar în cazul tău poate fi benefic să renunţi la gândurile pesimiste sau la obiceiuri toxice.

Scorpion
O zi în care îţi e uşor să vii în întâmpinarea prietenilor şi cunoştinţelor cu care interacţionezi, cu căldură, deschidere şi empatie. E posibil să trăieşti experienţe minunate cu caracter inedit, dacă eşti dispus să abandonezi agenda şi să nu te mai iei atât de mult în serios. Umorul, creativitatea, generozitatea sunt cuvintele cheie ale acestei zile. Foloseşte energia contextului astral pentru a primi toate binecuvântările care stau în lucruri mici, detalii, sincronicităţi adorabile.

Săgetător
Luna se află în Fecioară, în zona carierei şi puterii, şi conlucrează cu Venus, spre a-ţi aduce mici satisfacţii în acest sens. Acum e important să te concentrezi asupra acelor activităţi şi direcţii în care te poţi angaja cu pasiune, bucurie şi creativitate. Nu trebuie să fie totul greu, poţi alege uşurinţă în ceea ce faci. Iar uşurinţa vine o dată cu alegerile făcute din inimă, din cine eşti cu adevărat şi ce simţi să faci.

Capricorn
Chiar dacă Luna în Fecioară înseamnă, teoretic, disciplină şi muncă, pentru tine, acum e mai important să fii decât să faci. Aşadar, ia-ţi răgaz astăzi, pentru a hrăni câteva din dorinţele tale, pentru a-ţi revizui aspiraţiile şi a-ţi desena viitorul în nuanţele preferate. Pe de altă parte, ziua este favorabilă pentru alegerea unei vacanţe şi planificarea ei, pentru îmbunătăţirea unor relaţii cu străinătatea sau pentru a le împărtăşi celorlalţi din cunoştinţele şi experienţa ta.

Vărsător
Contextul astral de astăzi te invită să renunţi la câteva din scuturile pe care le foloseşti deseori în relaţiile cu ceilalţi, şi să-ţi permiţi să fii vulnerabil, dezvăluind căldura şi generozitatea de care eşti capabil. E posibil că cineva să aibă nevoie de o îmbrăţişare, un cuvânt de încurajare sau o altă formă de sprijin.Fiind deschis şi dispus să te pui în slujba celorlalţi, vor veni la ţine, înzecit, binecuvântări. Fii gata să creezi momente de graţie!

Peşti
Cu Luna şi Venus în zona parteneriatelor, astăzi ai putea face o diferenţă majoră aici, dacă alegerile tale vin din compasiune, iubire, generozitate. Pur şi simplu, ai şansa să deschizi în ceilalţi ”uşi” de existenţa cărora ei nu sunt conştienţi, să creezi conexiuni sensibile şi profunde, dincolo de cuvinte. Aşadar, poţi folosi această energie pentru a încălzi relaţiile tale, hrănindu-ţi, în felul acesta, sufletul.


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic