x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Zodiile care își asumă prea multe responsabilități

Horoscop. Zodiile care își asumă prea multe responsabilități

25 Feb 2020   •   14:48
Horoscop. Zodiile care își asumă prea multe responsabilități
Sursa foto: pixabay.com

A-ți asuma responsabilități și a-ți asuma prea multe responsabilități sunt două lucruri diferite. Greutatea pe care o simțim din cauza acestora este una comună și, totuși, potrivit Your Tango, există unele semne zodiacale care își asumă prea multe responsabilități, chiar dacă din raționamente diferite.  

Rac

Racii nu își doresc neapărat să aibă multe responsabilități, însă le face plăcere să planifice și să aibă mintea ocupată. Mai mult, aceștia iubesc oamenii. Astfel, Racii ajung să-și asume responsabilități nenumărate în principal pentru că iubesc oamenii și vor să vadă pe toată lumea fericită.

Capricorn

Pentru Capricorni nu există „prea multe” responsabilități. Aceștia trăiesc pentru ele și au încredere că pot face tot ceea ce își propun. Mai mult, Capricornii sunt competitivi și vor profita de orice provocare.

Leu

Leii au multă încredere în propria persoană, iar pentru ei nu există nicio responsabilitate prea mare. Aceștia gândesc măreț și nu sunt dispuși să aștepte să facă cineva ceva pentru ei.

Săgetător

Orice responsabilitate este prea mult pentru Săgetători, nu pentru că nu pot duce totul la bun sfârșit, ci pentru că muncesc până la extenuare pentru a-și îndeplini promisiunea. Săgetătorii au tendința de a se stresa prea mult.

Berbec

Berbecii iubesc provocările și sunt gata să-și asume orice nou proiect, indiferent de cât de multă responsabilitate presupune. Responsabilitatea ajută un Berbec să se simtă implicat, important și productiv.

Fecioară

Fecioarele își asumă tot timpul mult prea multe responsabilități pentru că nu pot spune „nu”. Deseori, acestea își asumă prea multe lucruri și din teamă, de exemplu teama că își vor pierde locul de muncă.

×
Subiecte în articol: horoscop