x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii iulie 2023. Provocări în carieră și cheltuieli mai mari pentru majoritatea semnelor

Horoscopul lunii iulie 2023. Provocări în carieră și cheltuieli mai mari pentru majoritatea semnelor

de Moira Dună    |    23 Iun 2023   •   18:30
Horoscopul lunii iulie 2023. Provocări în carieră și cheltuieli mai mari pentru majoritatea semnelor
Sursa foto: Hepta

Berbecii au discuții în familie, Taurii au probleme de somn, Gemenii au succes în carieră, Racii și Peștii se confruntă cu provocări la locul de muncă, Leii sunt nefericiți în viața personală, Fecioarele au nevoie de mai multă atenție la serviciu, Balanțele sunt nesigure, Scorpionii au probleme cu banii, Săgetătorii au o perioadă bună, Capricornilor le scad veniturile, Vărsătorii au mai multe cheltuieli.

Berbec

Este o lună moderată pentru nativii Berbec. Marele benefic, Jupiter, îi poate pune să se confrunte cu probleme și anxietăți, astfel că sănătatea lor va fi ușor afectată. Este recomandată să practice meditația sau yoga. 

Cheltuielile vor fi mai mari  din cauza unor probleme de sănătate ale copiilor, dar spre sfârșitul perioadei vor putea economisi din nou. 

Pot apărea unele probleme sensibile în familie și, din acest motiv, s-ar putea isca discuții aprinse dar nu lucruri majore. 

Per ansamblu, vor face față obstacolelor care le ies în cale și vor avea succes. 

Taur

Această lună este considerată a fi medie pentru nativii din Taur. S-ar putea confrunta cu unele obstacole în carieră, mai ales în privința câștigurilor din muncă. Nu se vor simți norocoși și ar putea să întâmpine opoziție dacă vor să avanseze. Vor reruși până la urmă dacă depun eforturi mari. Progresul în carieră va fi astfel lent. 

Cheltuielile ar putea crește și ar putea să apară pierderi nedorite. Vor suferi de tulburări de somn, așa că trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. 
Au posibilitatea de a călători pe distanțe lungi în legătură cu afacerea lor.

Vor avea neînțelegeri cu cei dragi, mai ales cu frații lor.
Se vor implica mai mult în activități spirituale și își vor face mai multe planuri de călătorie.

Gemeni

Vor avea rezultate excelente la serviciu, astfel că vor câștiga mai mulți bani, în mod neașteptat. Sunt curajoși și determinați, ceea ce îi determină să plece în călătorii lungi. 
Sunt astfel favorizate educația și finanțele. 

Rac

Rezultatele sunt moderate în carieră, banii și sănătate.
Trebuie să aibă o atenție deosebită în carieră deoarece s-ar putea confrunta cu presiuni de muncă. Și-ar putea schimba serviciul. Sunt posibile provocări grele în carieră. 

Ar putea exista pierderi de bani într-o călătorie din cauza neglijenței. De asemenea, ar putea avea probleme și cu partenerii de afaceri. 

Trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, mai ales a ochilor și dinților. Au nevoie de meditație sau yoga pentru a-i menține într-o formă mai bună.

Însă în familie vor fi fericiți și vor primi bani. Se ivesc oportunități de carieră și călătorii spre sfârșitul lunii. 

Leu

Este o lună favorabilă pentru nativii din Leu. Vor avea însă probleme în relația cu partenerii de viață, vor exista certuri din cauza orgoliilor și a confuziilor în familie. Vor avea astfel parte de nefericire în viața personală. 

Însă vor avea rezultate bune pe plan financiar datorită unor noi investiții. De asemenea, vor avansa în carieră. Vor călătorii în scopuri spirituale, intuiția lor va crește. 

Fecioară

Luna aceasta va aduce rezultate moderate în relații dar vor avea succes în carieră. Au nevoie de mai multă atenție la serviciu pentru că altfel vor întârzia în rezolvarea sarcinilor. 
De asemenea, pot exista șanse de pierdere de bani și unele amărăciuni în relația personală.
Se pot ivi probleme financiare și de sănătate. Nu trebuie să se aventureze în acțiuni noi. 

În carieră apar oportunități care le vor aduce satisfacție. Sunt preocupați de dezvoltarea spirituală. 

Balanță

Se simt nesiguri cu privire la viitorul lor dar vor câștiga mai mulți bani, vor avea ocazii de bun augur în familie și noi șanse în carieră. Cu toate acestea, ceva îi împiedică să se bucure pe deplin. 

Au însă unele probleme de sănătate, legate de digestie dar nu vor fi majore. 

Scorpion

Sunt hotărâți să facă față tuturor provocărilor. Au o sănătate mai bună dar își vor face griji. 

Trebuie să se ocupe de finanțe în mod planificat, altfel pot pierde bani. Ar putea fi nevoiți să se împrumute deoarece angajamentele pot crește într-un mod nedorit. Apelarea la împrumuturi i-ar putea face să suporte o povară mai mare.

S-ar putea confrunta cu provocări și responsabilități mari în familie și cu ținte dure în carieră.

Există și risc de certuri cu partenerul de viață. 

Săgetător

Luna aceasta va fi mai bună pentru acești nativi în sewctorul finanțelor, al dezvoltării spirituale și carierei. Vor primi sprijin financiar dar în mai multe tranșe, nu rapid, astfel că nu vor putea să-și sporească economiile rapid. 

Vor avea șanse de promovare și vor putea obține și alte beneficii la locul de muncă. Cei care fac afaceri, vor putea să-și depășească concurenții și să obțină profituri bune. Vor face față cu succes noilor provocări.

Capricorn

Veniturile lor ar putea să scadă iar cheltuielile pentru casă vor crește. De asemenea, există riscul pierderii unor sume de bani în timpul călătoriei. Trebuie să fie astfel atenți la furturi. Le va scădea astfel confortul vieții în această viață. S-ar putea să cheltuie bani și pentru sănătatea cu un membru al  familiei.

Sunt nesiguri cu privire la viitorul lor. Ar putea dezvolta tulburări de stomac.

S-ar putea decide să facă călătorii spirituale și să lase deoparte interesele materiale. 

Vărsător

Rezultatele vor fi amestecate în carieră, bani, familie și sănătate, deoarece ar putea exista unele eșecuri.

Cheltuielile ar putea crește necontrolat și sunt șanse să piardă bani. Ar putea călători în străinătate pentru interese spirituale. S-ar putea să se confrunte și cu provocări mari și  multe în carieră. 

Este esențial  să aibă grijă de sănătatea lor. S-ar putea să nu se simtă prea siguri pe ceea ce simt. 

Pești

Ar putea avea nevoie să se concentreze mai mult pe sănătate, bani, carieră și relație.
Jupiter este planeta care poate aduce beneficii acestor nativi în luna iulie, astfel că veniturile lor vor crește. Însă s-ar putea să aibă de înfruntat unele greutăți în a economisi. 

Vor avea parte de provocări în carieră, mai multe responsabilități sau schimbarea bruscă a locului de muncă, pierderea locului de muncă ceea ce le va afecta standardul de viață.
Este astfel esențial să acorde atenție sănătății. 
 

×
Subiecte în articol: horoscop iulie