x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop noiembrie 2022. Majoritatea semnelor vor avea o perioadă de suișuri și coborâșuri

Horoscop noiembrie 2022. Majoritatea semnelor vor avea o perioadă de suișuri și coborâșuri

30 Oct 2022   •   15:40
Horoscop noiembrie 2022. Majoritatea semnelor vor avea o perioadă de suișuri și coborâșuri
Sursa foto: Hepta

Horoscop noiembrie 2022. Berbecii trebuie să fie atenție la carieră și bani, Taurii la buget, Gemenii la sănătate, Racii la locul de m uncă, Leii la excesele fizice, Fecioarele vor câștiga mai mult, Balanțele să se ocupe mai mult de familie, Scorpionii sunt nefericiți, Săgetătorii sunt favorizați, Vărsătorii au probleme cu sănătatea și casa, iar Peștii să mai taie din cheltuieli.

Horoscop Berbec

Această lună va fi plină de suișuri și coborâșuri. Vor exista fluctuații la locul de muncă dar și în finanțele tale. Așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită acțiunilor tale pentru a evita orice fel de pierderi și pentru a-ți menține o poziție bună în carieră. 

Horoscop Taur

La început lucrurile sunt lente și fără cine știe ce rezultate dar într-un final va deveni fructuoasă. Trebuie să ai grijă de buget, deoarece s-ar putea dezechilibra, iar dacă îți gestionezi bine banii, te vei putea bucura și de o situație financiară bună. S-ar putea chiar să călătorești undeva luna aceasta.

Horoscop Gemeni

Perioada este favorabilă pentru tine din punct de vedere al carierei, dar vor fi suișuri și coborâșuri în alte planuri ale vieții. Va trebui să fii atent la sănătate deoarece poate fi afectată  Vei scăpa însă de problemele financiare și vei putea să mergi mai departe. Există șanse să pleci în străinătate.

Horoscop Rac

Lucrurile vor fi amestecate în această lună. Poți avea  probleme la locul de muncă, așa că trebuie să muncești cu atenție. Vor fi șanse mari să pleci din țară, dar vei avea și mai multe cheltuieli. Însă nu-ți face griji deoarece nu-ți vor lipsi banii. Vei câștiga și vei cheltui mult, și te vei bucura de viață. În familie lucrurile pot fi stresante dar norocul te va ajuta să ieși din orice situație dificilă.

Horoscop Leu

Te așteaptă zile fructuoase. Vei vrea să evoluezi spiritual, vei participa activ la activități religioase și s-ar putea chiar să mergi într-un pelerinaj. Tendința ta de asumare a riscurilor va crește acum deoarece te simți plin de curaj și energie. Ar trebui să eviți însă să-ți supraestimezi abilitățile fizice.

Horoscop noiembrie 2022

Horoscop Fecioară

Este  o lună faborabilă din multe puncte de vedere, dar va trebui să fii atent și în alte domenii. În ceea ce privește cariera, va fi o perioadă de muncă grea însă vei câștiga dublu. Problemele legate de copii te pot stresa. Atmosfera de familie va fi însă bună. Cu toate acestea, va trebui să fii atent la sănătatea ta.

Horoscop Balanță

Ar trebui să te aștepți să obții rezultate favorabile în unele aspecte importante ale vieții tale. Dar trebuie să acorzi atenție sănătății și vieții de familie, deoarece acestea vor fi printre părțile mai slabe iar ignorarea lor poate duce la îngrijorări și probleme majore. Încearcă să sti departe de agitație și să fii atent în trafic. 

Horoscop Scorpion

Vei avea parte de suișuri și coborâșuri. Începutul lunii ar putea fi slab, dar a doua jumătate va fi favorabilă din multe puncte de vedere. Va trebui să fii atent la sănătatea ta. Cei căsătoriți ar putea fi nefericiți. Poți face excursii scurte, dar trebuie să fii atent în timpul acestor ieșiri.

Horoscop Săgetător

Este o perioadă favorabilă pentru tine, chiar de la început. Veniturile tale vor crește și vei fi promovat. În viața de familie ești fericit. Cu toate acestea, ar putea exista unele probleme în viața ta personală. Dacă vrei să pleci în străinătate, a doua jumătate a lunii îți va oferi această oportunitate.

Horoscop Capricorn

Veniturile tale vor fi bune și te vor ajuta să-ți îndeplinești dorințele. Și ambițiile tale au șanse de reușită. Și un vis mai vechi se va realiza acum, ceea ce te va face foarte fericit. Cu toate acestea, vei rămâne și în contemplare profundă și vei merge mai departe pe calea spiritualității și a meditației. S-ar putea să fii distras de la turbulențele din familie. De asemenea, poți lua în considerare să faci donații unei organizații. Vei ieși a fi mai puternic decât adversarii tăi.

Horoscop Vărsător

Trebuie să ai grijă în mod special de două lucruri - sănătatea și casa. Aceste două zone pot fi slabe luna aceasta, din cauza cărora s-ar putea să fii nevoit să faci față unor provocări. Totuși, norocul te va favoriza și vei avea succes, chiar și în chestiuni de mult așteptate. Banii tăi blocați vor fi recuperați, iar tu vei respira ușurat datorită stării bune a familiei.

Horoscop Pești

Va fi o perioadă plină de suișuri și coborâșuri. Sănătatea se va deteriora la început, dar se va îmbunătăți mai târziu. Vei ieși pe plus dacă acorzi mai multă atenție veniturilor și îți reduci cheltuielile. Ar trebui să participi activ la activități familiale și religioase. Acest lucru te va ajuta să te simțiț bine și te vei bucura din toată inima.

×