x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii noiembrie 2023. Hotărâre, decizii îndrăznețe, planuri de viitor

Horoscopul lunii noiembrie 2023. Hotărâre, decizii îndrăznețe, planuri de viitor

de Moira Dună    |    28 Oct 2023   •   18:20
Horoscopul lunii noiembrie 2023. Hotărâre, decizii îndrăznețe, planuri de viitor
Sursa foto: Hepta

După intensitatea intrării în scenă a Scorpionului și sezonul imprevizibil al eclipselor, noiembrie se va simți mai optimist, pozitiv și mai decis. Acesta este un moment minunat pentru a lua decizii îndrăznețe, a le pune în acțiune și a crea planuri care vor pregăti anul 2024 pentru succes.

Saturn își va încheie retrogradarea și va reîncepe mersul direct pe 4 noiembrie, ceea ce înseamnă că este un moment minunat pentru a prelua controlul și a face lucrurile să se întâmple la  muncă, acasă și financiare. Mercur din Săgetător va lărgi gândirea și sfera ideilor și a ambițiilor din data de 10 noiembrie.

Venus în Balanță aduce vibrații romantice și capricioase pe 12 noiembire, apoi este timpul Lunii noi pe 13, care reflectă interiorul din Scorpion. Trebuie să ne observăm nevoile și dorințele autentice pentru că sezonul Săgetător începe pe 22 noiembrie și ne invită pe toți să fim optimiști și să aducem norocul în viața noastră pentru a ne manifesta visele. Marte din Săgetător, de pe 24 noiembire, întărește această energie, potrivit stylist.uk.

Și, în cele din urmă, Luna plină din Gemeni, pe 27 noiembrie, ne deschide mintea, permițându-ne să vedem în viitor și aducând gânduri și idei proaspete care ar putea sta la baza succesului din următorul an.

Pe scurt, noiembrie vine cu schimbare.

Iată cum va fi această lună pentru fiecare zodie:

Berbec
Marte în Săgetător (24 noiembrie) este piatra de hotar cheie pentru tine în această lună. Stabilește-ți planurile, cercetându-ți opțiunile și atenuând riscurile. Acest lucru îți va permite să activezi cea mai bună strategie pentru succes și să te lansezi spre ceva care îți lărgește orizontul.

Ce va fi? Ceva legat de carieră, călătorie sau educație. Ceva care îți deschide opțiunile și potențialul, te duce mai departe, te ajută să progresezi, îți schimbă perspectiva și dezvăluie mai mult din lumea din jurul tău. Fii optimist și plin de speranță. Cerul este limita.

Taur
Scorpionul este semnul tău opus (însemnând că te poți simți atras irezistibil de Scorpionii zodiacului), așa că Luna nouă în Scorpion, pe 13 noiembrie, va fi semnificativă pentru tine. Așteaptă-te ca evenimentul lunar să trezească o perspectivă reală asupra dorințelor și nevoilor pe care le ai, dar pe care (poate) pretinzi că nu le observi.

Privește dincolo de ceea ce este cunoscut și evident. Fii atent la intuițile tale. Conectează-te la subconștientul tău și la ceea ce se ascunde acoloi. Ai dorințe ascunse. Cui îi pasă ce ar putea crede alții despre ele? Toată lumea are viață publică, privată și secretă. Această Lună nouă înseamnă recunoașterea dorințelor tale secrete și a decide cum să le îndeplinești sau să le depășești. Fă acum o alegere conștientă. 

Gemeni
Sezonul Săgetător (începând cu 22 noiembrie) este momentul preferat pentru tine întrucât Săgetătorul este opusul tău și te descurci bine cu el. Poate prea bine uneori, prin faptul că vă încurajați unul pe celălalt spre noi culmi de aventură. Distrează-te, dar nu exagera. Ai încă tot sezonul sărbătorilor și Anul Nou. Concentrează-te pe momente bune sănătoase.

Luna plină din Gemeni, pe 27 noiembrie, este un moment special pentru tine. Cufundaă-te în idei noi, opinii, gândire, conținut, stimul, locuri, orizonturi, evenimente și locații. Nu este vorba despre acțiune sau decizii, ci despre absorbția de lucruri noi în creierul tău mare și activ. Accelerează spre o idee nouă, uimitoare.

Rac

Relațiile sunt prioritatea ta. Mereu. Știi că ești un partener, un prieten, un membru al familiei, un coleg și un vecin uimitor. Un umăr pe care să plângi, un animator, un confident, un consilier, un ascultător. Contezi pentru atât de mulți oameni. Ești prins în multe rețele. Faza iubitoare de Venus în Balanță, începând cu 8 noiembrie, este un moment frumos pentru dragoste, familie apropiată și colegi amabili.

Este totul despre frumusete, armonie, farmec, romantism si trai bun. Activități inspiratoare, întâlniri magice, ieșiri memorabile, nopți confortabile. Fă din luna noiembrie un sezon de recuperare înainte de sărbători cu toți oamenii tăi preferați. Arată-le oamenilor că îi primești în viața ta și vei întări aceste legături pentru anul care vine, și nu numai.

Leu
Saturn își reîncepe mersul direct pe 4 noiembrie, ceea ce va face lucrurile să se întâmple, și care se adaptează total cu starea ta de spirit și cu perspectivele de acum. Urăști să aștepți, să fii pasiv, totul este puțin plictisitor. Ești o persoană de acțiune, un personaj care preia controlul, iar schimbarea lui Saturn deschide această cale. Ia o decizie importantă (sau mai multe). Asumă-ți un risc. Forțează o oportunitate. Aplică, cere, provoacă, propune,. Cere mai degrabă iertare decât permisiunea!

Tranzitele din restul lunii noiembrie nu fac decât să întărească și mai mult această energie, astfel încât să poți planifica măsuri pentru a ajunge oriunde vrei. Și dacă nu ai un obiectiv ferm acum, folosește Luna nouă din Scorpion, pe 13 noiembrie, ca termen limită pentru a stabili unul.  Și apoi realizează-l. 

Fecioară

Mercur în Săgetător, între 10 noiembrie - 1 decembrie, se simte ca un tranzit puternic pentru tine. Mercur este planeta ta dominantă (totul este despre comunicare, comerț, inteligență și călătorie), iar Săgetătorul este un alt semn mutabil. Luna aceasta ar trebui să fie despre crearea și activarea unor idei mari, a unor obiective extinse, a unor provocări educaționale sau intelectuale care îți vor lărgi opțiunile, oportunitățile și orizonturile.

Urmează un curs, vizitează o expoziție, participă la un atelier, caută un mentor, citește despre un subiect care te fascinează, vizitează locuri noi cu o temă care te intrigă. Alimentează-ți creierul și cine știe ce rezultate vor apărea în această iarnă. Hrănește-ți mintea cu un stimul conceput pentru a-ți deschide ochii către noi idei, opinii, opțiuni și abilități. Ești un student natural, îți place să înveți și poți transforma ceea ce înveți în ceva tangibil pentru viitorul tău. Investește în educație..

Balanță
Ești un analist natural și un gânditor profund; iti place sa intorci lucrurile in mintea ta. Această lună este o perioadă fericită pentru activități intelectuale, deoarece Luna nouă din Scorpion, pe 13 noiembrie, vîțideschide percepțiile despre ceea ce se află înăuntru, dedesubt, în întuneric. Privește în subconștientul tău. Plăcerea este o altă distracție a ta și necesită puțină imaginație și creativitate luna aceasta.

Luna plină din Gemeni, pe 27 noiembrie, îți deschide creierul către noi orizonturi. Ce este posibil? Ce este încă de explorat în viața ta? Unde vrei sa mergi? Pe cine ai vrea sa întalnești? Mai sunt atât de multe de făcut

Scorpion

Luna ta nouă este aici, pe 13 noiembrie (un număr de rău augur și plăcut pentru tine, maestru al ocultului și al necunoscutului). Așa că îți poți activa adevăratele dorințe și ambițiile autentice. Puteți aduce ceea ce dorești cu adevărat și poți obține un impuls cosmic pentru a manifesta totu. Nu este un fel de a doua zi de naștere? Sau poate un An Nou mai devreme? Stabilește-ți acele rezoluții...

Viața ta amoroasă se pregătește să fie și ea un vis, cu minunata Venus în Balanță, din 8 noiembrie până pe 4 decembrie. Fii drăguț cu oamenii din jurul tău, fii romantic, fii extravagant, fii întregul tău eu magic și lasă-i să te cunoască mai bine. Doboară barierele și răspunde la întrebări, împărtășețte o poveste vulnerabilă sau două. Alții trebuie și vor să se simtă conectați cu tine. Venus în Balanță va aduce cu el toate momentele și oportunitățile potrivite pentru a avea acele conversații și intimități.

Săgetător
Aceasta este faza ta de neoprit. Într-adevăr, acesta este perioada ta din an când gândești mare. Aprinde farurile și atrage vraja spre tine.

Virajul direct al lui Saturn reprezintă începutul lucrurilor bune, pe 4 noiembrie. Poți progresa cu încredere și planurile tale vor ajunge la îndeplinire. Sezonul Săgetător îți aduce toate vibrațiile lui Jupiter: abundență și noroc. Asumă-ți riscuri, fă acel salt în necunoscutul plin de satisfacții.

Marte în Săgetător, pe 24 noiembrie, dublează norocul intenționat. Poți obține un val de superputere spre sfârșitul lunii. Trebuie doar să te concentrezi pe energia ta. 

Capricorn

Saturn este planeta ta dominantă, realistul, cel care spune adevărul cu ochii limpezi. Saturn își reîncepe mersul direct, după o retrogradare d e5 luni (când s-ar putea să te fi simțit puțin pierdut, zădărnicit sau confuz cu privire la locul în care te îndreptai), ceea ce dezlănțuie toată înțelepciunea, determinarea și ambiția ta feroce. Ești un alpinist, un succes, un campion. Știi ce vrei acum și poți vedea calea, chiar dacă este o ascensiune lungă sau abruptă. Începe acum. 

Sezonul Săgetător și Marte în Săgetător, pe măsură ce luna se termină, îți vor aduce noroc neașteptat și oportunități de a progresa pe această cale. Nu-ți face griji prea mult pe termen lung sau imaginea de ansamblu, doar gestionează-ți primii câțiva micro-pași și schimbă peisajul, poziția, locul în care te afli acum. Când o faci, se vor deschide noi opțiuni și rute. Trebuie doar să te miști. Urmează lucruri bune.

Vărsător

Ești ca cel mai aerisit dintre semnele de aer. Așa că luna noiembrie îți aduce niște vibrații confortabile în care să te relaxezi, cu o Venus în Balanță și o Lună plină în Gemeni. Te poți baza pe rațiunea ta, atât în relații, cât și în dezvoltarea ta personală. Gândește-te și analizează-ți viața. Înțelege lucruri. Fa investigatii. Analizează opțiunile. Obțini un sfat profesionist, o a doua opinie.

Formează o strategie inteligentă și pune-o în aplicare. Examinează rezultatele inițiale, modifică-le și fă-le din nou. Acest lucru se aplică relațiilor tale apropiate, conexiunilor importante cu colegii de muncă și propria conștiință de sine, și inteligență emoțională. Poate că există domenii în jurul sănătății mintale, educației sau psihologiei umane de care ești intrigat sau despre care vrei să afli mai multe sau să dezvolți tehnici care funcționează pentru tine.

Vărsător, ești un inovator. Învață puțin și folosește-l pentru a crea un stil de viață mai bun și mai luminos. Ai toate instrumentele pentru a o face.

Pești
Știm cu toții cât de intuitiv ești. Totul iti vine natural. Poate că iei de la sine înțeles sau nu apreciezi întotdeauna că înțelegerea adevărului real nu este la fel de ușor pentru ceilalți. Luna nouă din Scorpion te va duce în vârful puterii psihice, și cu siguranță ar trebui să organizezi un fel de ritual, activitate sau spațiu privat pentru a rumina în această noapte – 13! Fă o listă cu întrebările fără răspuns, misterele personale, potențialele iluzii sau minciuni care simți că pândesc în tărâmul tău... și apoi reflectează și să cercetează-le la mijlocul lunii. Adevărul îți va lumina drumul înainte.

Sezonul Săgetător este un moment al anului când te favorizează celălalt conducător al tău, Jupiter, așa că primești o mică doză de noroc începând cu 22 noiembrie. Fii norocos și fericit. Joacă, fii vesel, invită o oportunitate, riscă, fă un salt îndrăzneț și vei fi răsplătit cu succes și prosperitate.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop noiembrie