x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul săptămânii 9 - 15 mai

Horoscopul săptămânii 9 - 15 mai

08 Mai 2016   •   12:09
Horoscopul săptămânii 9 - 15 mai

BERBEC

Conjunctura dintre Marte și Uranus are o mare influența asupra ta, făcându-te incredibil de carismatic. Toți cei din jur vor fi atrași de tine. În dialogurile cu ceilalți vei găsi inspirația pe care o cauți de mult timp. Nu te pripi, gândește-te la idei înainte a le pune în practică, pentru a obține cele mai bune rezultate. În plan financiar, pentru a-ți asigura stabilitatea, trebuie să eviți cumpărăturile compulsive. Stresul este cel mai mare dușman al stării tale de sănătate. Rezervă-ți timp pentru tine și pentru a-ți pune ordine în gânduri. Vei avea de câștigat prin adoptarea unei diete sănătoase și echilibrate.

 

TAUR

Dai dovadă de mult romantism în aceste zile, iar partenerul/ partenera de viață va avea mult de câștigat în urma acestei schimbări de atitudine. Marte te va ajuta să îți întărești statutul la locul de muncă. Acesta este momentul pentru a-ți exprima punctul de vedere și a-i convinge pe colegi că maniera ta de a rezolva sarcinile este cea mai corectă și mai eficientă. Totuși, e cazul să faci economii. Grație influenței aceluiași Marte, va fi imposibil să rămâi fără energie. De fapt, vei avea mai multă ca niciodată, iar acesta este momentul oportun să începi să faci sport.

 

GEMENI

Marte și Venus aduc pasiune în cuplu, iar nativilor singuri, prilejul unor momente de neuitat alături de prieteni. La locul de muncă, ar fi ideal, pe cât posibil, să realizezi sarcini individuale și să lucrezi singur, pentru că există riscul să intri în conflict cu anumiți colegi. În orice caz, ai idei bune, care îți vor folosi. În plan financiar, te dovedești mai realist(ă) ca niciodată, iar acest lucru te ajută să faci economii. Din păcate, e dificil să găsești un echilibru între timpul liber și locul de muncă. Primul pas este să îți găsești pacea interioară și să ai o atitudine pozitivă.

 

RAC

Influența Soarelui îți aduce fericire și dorința de a te deschide în fața oamenilor pe care îi vei cunoaște. Profită de zilele de miercuri și joi, vor fi cu adevărat norocoase, iar sfârșitul de săptămână rezervă-l activităților casnice. Îți vin foarte multe idei bune, dar nu le vei putea pune în practică din cauza volumului de muncă de la serviciu. Ești foarte concentrat pe ceea ce ai de făcut, iar interesul de care dai dovadă va fi răsplătit. Sunt șanse să adaugi sume importante în cont. Pentru a avea o stare bună, trebuie să uiți de lenevitul pe canapea și să începi să faci sport.

 

LEU

Pentru ca lucrurile să meargă bine în cuplu, aveți nevoie de spațiu, atât tu, cât și partenerul/partenera de viață. La locul de muncă, datorită influenței lui Marte, îți vei crea un ritm propriu pe care colegii vor vrea să îl urmeze. Concentrează-te asupra acestui stil de lucru în echipă, deoarece pentru rezultatele bune veți fi lăudați cu toții. După o perioadă mai delicată în plan financiar, lucrurile încep să îți meargă din ce în ce mai bine. Mișcarea este esențială și nu doar pentru a arăta într-un fel anume, ci și pentru a elimina stresul.

 

FECIOARĂ

Se anunță o săptămână tensionată în familie. Este posibil să te cerți cu partenerul/partenera sau să ai ceva discuții în contradictoriu cu copiii. Totuși, Soarele și Neptun îți vor veni în ajutor, aplanând conflictele. Creativitatea ta este la cote maxime; lasă-ți imaginea să zburde pentru că vei avea de câștigat la locul de muncă. Superiorii, dar și colegii vor fi impresionați de ideile tale, pe care le expui zi de zi. Ai grijă la cheltuieli, căci în caz contrar planurile de vacanță vor fi afectate. Fă-ți timp de odihnă, dormi cât mai mult și elimină sursele de stres. Yoga ar fi soluția ideală pentru a te relaxa.

 

BALANȚĂ

Influența lui Marte te va aduce în centrul atenției pe durata întregii săptămâni. În familie și în relația de cuplu lucrurile vor merge mai bine ca niciodată. La locul de muncă te așteaptă enorm de multe sarcini și, probabil, o confruntare neînsemnată cu colegii, dar până la urmă, vei avea motive să îți sărbătorești succesul. În orice caz, e momentul să îți ajustezi cheltuielile. Oboseala și nervii din ultima perioadă își vor spune cuvântul. Pentru a scăpa de această stare, e nevoie sa te detașezi de tumultul cotidian și să îți rezervi momente de singurătate, dedicate propriei persoană.

 

SCORPION

Amintește-ți că aparențele pot fi înșelătoare uneori. Din fericire, partenerul/partenera îți va fi alături și nu te vei simți atât de dezamăgit(ă). Ești extrem de dedicat(ă) locului de muncă și depui mai multe eforturi decât toți ceilalți colegi. Este de apreciat interesul tău, dar nu ar trebui să fii cel care salvează situația de fiecare dată. Îți vei învăța prost colegii și astfel, vor profita de tine și de bunăvoința ta.  În ceea ce privește finanțele, trebuie să ai mai multă grijă. Nivelul energiei este minim, așa că ar fi cazul să te odihnești și să dedici timp activităților care îți fac cu adevărat plăcere.

 

SĂGETĂTOR

Te simți invincibil, iar cei din jur percep favorabil această energie pozitivă pe care o emani. În relația de cuplu te așteaptă o perioadă plină de armonie și romantism, de care ar fi bine să profiți. În schimb, la serviciu lucrurile nu merg atât de bine. Pentru a nu înrăutăți situația în plan profesional, trebuie să înveți să te adaptezi circumstanțelor. În plus, trebuie să adopți o atitudine mai relaxată față de colegi și să renunți la aerul de superioritate. Tinzi să îți supra-estimezi forța și resursele de energie. Renunță la obiceiul de a pierde nopțile prin oraș și dormi 7-8 ore.

 

CAPRICORN

Dacă nu depui eforturi susținute, nu vei avea succesul pe care ți-l dorești. Nu trebuie să te transformi în workaholic, dar puțin mai mult interes față de tot ceea ce înseamnă activitate profesională nu ar strica. Din fericire, vei beneficia de câteva zile de maximă inspirație și  vei reuși să finalizezi proiectele, în ciuda stării de delăsare de care nu poți scăpa. Poate această lipsă de chef la locul de muncă este cauzată de lucrurile bune care ți se întâmplă în plan personal. Pentru a avea o stare fizică bună, fă plimbări lungi și ajustează-ți alimentația ritmului de viață actual.

 

VĂRSĂTOR

Mercur te ajută să faci ordine în plan personal și sentimental. Vei lăsa la o parte ideile preconcepute și vei începe să vezi totul în roz, iar schimbarea de atitudine va fi mai mult decât apreciată de către persoanele dragi. La locul de muncă, orice lucru care are legătură cu relaționarea și comunicarea va avea rezultate benefice. Venus și Mercur vor face ca toate negocierile tale să se încheie așa cum îți propui. Cu cât ești mai implicat(ă) în ceea ce faci, cu atât vei avea mai mult succes, iar acest lucru este valabil și în ceea ce privește dieta și activitatea fizică.

 

PEȘTI

Ai o viziune prea puțin realistă, dar de această dată, te va ajuta să îți îndeplinești visurile. În plan sentimental, vei reuși în final să te bucuri de ceea ce ai sperat să ți îndeplinească. Imaginația ta nu are limite, iar potențialul artistic e mai mult decât impresionant. Dacă aceste talente nu îți sunt de ajutor la locul de muncă, folosește-le în timpul liber, pentru că vei avea de câștigat în viitor. Din punct de vedere financiar, totul merge bine. Ai energie suficientă și vei reuși să asimilezi schimbările prin care ai trecut în ultima perioadă, datorită influenței pozitive a Soarelui și a lui Uranus.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal