x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Mesajele tarotului pentru săptămâna 7-13 octombrie 2024

Mesajele tarotului pentru săptămâna 7-13 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |    04 Oct 2024   •   13:15
Mesajele tarotului pentru săptămâna 7-13 octombrie 2024
Sursa foto: Horoscopul săptămânal pentru săptămâna 7-13 octombrie 2024 aduce abundență și fericire în comunități și familii.

Horoscopul săptămânal pentru săptămâna 7-13 octombrie 2024 aduce abundență și fericire în comunități și familii.

Iată mesajele pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec: 
Cartea ta te îndeamnă să îți controlezi impulsurile și să ai încredere în intuiția ta. Meditația și jurnalul îți vor aduce claritate. Poți lucra cu piatra Lunii pentru a te ajuta.

Taur: 
Cartea îți subliniază personalitatea puternică și dedicarea față de tine însuți. Ține-te tare și crede în forța ta interioară. Lucrează cu o piatră Labradorit pentru a-ți descoperi trăsăturile ascunse.

Gemeni: 
Mesajul tău este simplu: „Acționează!”. Fie că îți mărturisești sentimentele sau pornești într-o aventură, aruncă precauția pe fereastră și ai încredere în natura ta flexibilă.

Rac: 
Tarotul te încurajează să lucrezi împreună cu comunitatea ta la un proiect semnificativ. Vei câștiga prin puterea colectivului. Lucrează cu Cristal de Cuarț pentru claritate.

Leu: 
Mesajul îți amintește că ai mai multe decât realizezi. Fă o listă de lucruri pentru care ești recunoscător și trimite acea energie pozitivă în univers.

Fecioară: 
Cartea te îndeamnă să îți rezervi timp pentru a-ți planifica viitorul. Discută cu un prieten de încredere pentru a explora noi idei și descoperă ce te va ajuta să crești.

Balanță: 
Tarotul îți amintește să îți folosești abilitatea naturală de a armoniza oamenii. Folosește-ți talentul de a aduce echilibru pentru a atinge obiective comune.

Scorpion: 
Tarotul îți aduce vestea că munca ta grea dă roade. Apreciază realizările tale și folosește această energie pozitivă pentru a continua să progresezi.

Săgetător: 
Steaua indică un moment extraordinar. Aceasta este o săptămână a manifestărilor și a strălucirii tale interioare. Concentrează-te pe scopurile tale și vei atrage succesul.

Capricorn: 
Simți o povară. Întreabă-te dacă merită să continui să cari această povară și stabilește limite acolo unde e necesar.

Vărsător: 
Lumea îți aduce o oportunitate majoră, poate chiar globală, care va avea un impact semnificativ. Rămâi cu picioarele pe pământ și folosește-ți talentele pentru binele comun.

Pești: 
Cartea te încurajează să fii caritabil și să aduci lumină în viețile altora. Chiar și cele mai mici gesturi de generozitate vor avea un impact profund.

 

×