x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de joi, 5 aprilie 2016

Horoscopul zilei de joi, 5 aprilie 2016

05 Mai 2016   •   09:19
Horoscopul zilei de joi, 5 aprilie 2016
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Aveti chef de munca astazi si puteti rezolva multe treburi, dar destul de marunte, nu importante. De altfel, este mai bine sa nu va inhamati la ceva serios astazi. Puteti, spre exmeplu, sa va aranjati gradina, locul de munca, putei rearanja cartile in biblioteca, dar nu va apucati sa dati toata casa peste cap. In relatiile cu cei din jur se va cuibari o stare de tensiune si incordare. Toti va exploateaza, toti trag de dumneavoastra, prieteni si colegi, iar uneori este de preferat sa "evadati" pentru refacerea fortelor. Daca va intereseaza ceva, intrebati, clarificati lucrurile.

Taur

Vreti sa clarificati ce perspective aveti in viata. Pentru ca incertitudinea va determina sa actionati haotic. Astepati-va la surprize. S-ar putea, spre exemplu, sa reapara in viata dumneavoastra o persoana pe care nu ati mai vazut-o de mult. Aveti incredere in intuitia dumneavoastra. Gesturile irationale, compromisurile din relatiile persoanale vor influenta in mod neasteptat rezolvarea problemelor cu care va confruntati.

Gemeni

O zi plina astazi, cu multe vesti, telefoane, vizite, rugaminti si solicitari la adresa dumneavoastra. O zi in care trebuie sa dati dovada de initiativa si flexibilitate. Este foarte posibil sa se contureze o solutie spre care va indreptati de mult. Nu este insa o zi potrivita pentru a demara ceva nou. Strangenti informatii, ganditi planuri viitoare, dar nu grabiti mersul lucrurilor. Tineti ordine in documentele cu care lucrati. Faceti tot posibilul sa scapati de datorii.

Rac

Aveti rabdare, pentru ca trebuie sa va folositi energia pentru lucruri importante. Evitati scandalurile. Lasati-i pe ceilalti sa-si spuna parerea, e mai bine sa va abtineti de la comentarii. Ziua s-ar putea dovedi de succes, daca va dedicati in totalitate muncii, invatatului, ceva care va tine departe de barfe si intrigi.

Leu

Pregatiti-va sa primiti noi propuneri si sa analizati noi idei. Deocamdata adunati informatii, documentati-va, restabiiti relatiile cu persoanele care v-ar putea ajuta. Pregatiti-va sa transpuneti in viata planurile dumneavoastra: strangeti materiale, fonduri si aveti grija sa arati bine. O zi optima pentru deplasari.

Fecioara

Astazi puteti fi un bun priten sau, dimpotriva, un adversar de temut - totul depinde de circumstante. Suntei vigilent si perspicace, va orientati rapid in noile conditii. Toate planurile pe care le ganditi astazi sunt pline de originalitate, indiferent ca este vorba de o seara cu gasca sau de o razbunare.

 

Citeste AICI horoscopul INTEGRAL

×
Subiecte în articol: horoscop