x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de luni, 16 mai 2016

Horoscopul zilei de luni, 16 mai 2016

16 Mai 2016   •   08:07
Horoscopul zilei de luni, 16 mai 2016
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Nu lasati pe maine ce puteti face astazi si, daca este posibil, de la prima ora a diminetii. Maine ar putea aparea alte treburi, iar astazi totul este inca sub control. Ceea ce intreprindeti acum, va da rezultate in viitor. La serviciu veti gasi cheia spre finalizarea proiectului la care lucrati. Solutie veti gasi inclusiv in relatiile cu cei din jur, dar nu va grabiti, totusi, fiti atent la nuate, aveti rabdare. Pe plan intim, o discutie deschisa, sincera cu persoana iubita va avea valoarea aurului.

Taur

Este o zi in care vestile vor curge. Atentie la informatiile pe care le veti primi, pentru ca unele ar putea avea mai mare importanta decat pare la prima vedere. Dragostea, banii, sexul v-ar putea bulversa astazi, determinandu-va sa luati unele masuri. Va puteti pierde calmul daca pierdeti controlul intr-una din aceste sfere. Este insa foarte posibil ca aceste "teste" sa fie spre binele dumneavoastra, pentru ca veti intelege ca anume va streseaza. Cu putin efort veti gasi rezolvarea.

Gemeni

Acordati toata tentia informatiilor. Putin obtine date valoroase. Intrebati, consultati-va cu mai marii dumneavoastra. Faceti ordine la locul de munca, dar si in calculator. Scapati de fisierele inutile. Intalnirile de lucru, dar si cele personale, va deschid noi perspective, noi sanse. Sunteti la un pas de a va gasi adevaratul drum in viata.

Rac

Mercur retrograd, ceea ce inseamna ca trebuie sa va directionati corect eforturile. Nu va incarcati cu prea multe, pentru ca veti avea probleme de sanatate. Pastrati o parte din timp pentru plimbari, exercitii fizice si placeri. Veti reusi mult mai multe, daca veti respecta un anumit program de relaxare. Impartasiti celor din jur reusitele dumneavoastra, dar nu va dezvaluiti si ideile. Contati pe fortele proprii, duceti la bun sfarsit treburile incepute anterior. Posibil, partenerii vor avea alte planuri. Acest lucru v-ar putea enerva, dar este mai bine sa dati o mana de ajutor intr-un moment dificil. O zi potrivita pentru imbunatatirea relatiilor personale.

Leu

Fiti cu mare bagare de seama, chiar daca aveti un noroc incredibil. Fericirea si reusita nu sunt acolo unde totul se obtine usor si nici acolo unde credeti. Feriti-va de prognoze gresite si solutii pripite. E bine sa cautati ceva care va uni familia. Evenimentele v-ar putea tine din treaba, veti inregistra intarzieri in graficul de lucru. In relatiile personale este posibil sa dati dovada de o incapatanare exagerata, mai ales cand vine vorba de interesele si dorintele dumneavoastra. Daca insa veti gasi puncte comune, neintelegerile vor disparea ca prin farmec.

Fecioara

Evaluati ceea ce aveti si ganditi-va incotro va indreptati. Daca incarcatura va deveni critica, iar eficienta se va pravali, poate ca este necesar sa renuntati la unele dintre treburi, acordand mai multa atentie celor pastrate. Nu permiteti celor din jur sa va sicaneze si sa va implice in diferite certuri. Norocul dumneavoastra este ca sunteti o persoana calculata, iar astazi veti actiona acolounde altii ezita. Dar, cantariti-va bine actiunile, pentru a va convinge ca nu v-ati lasa atras inutil de un miraj.

 

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop