x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de marti, 10 mai 2016

Horoscopul zilei de marti, 10 mai 2016

10 Mai 2016   •   07:46
Horoscopul zilei de marti, 10 mai 2016

Berbec

O zi buna. Trebuie sa fiti printre oameni, pentru a rezolva cele mai importante probleme, pentru a clarifica lucrurile. Puteti sa aveti incredere in intuitia dumneavoastra, dar nu va consumati energia pe chestiuni inutile sau minore. Poate trebuie sa actionati pentru a nu pierde oportunitata ivita. Verificati cutia postala si posta electronica, poate ati primit o informatie extrem de utila. Acasa, cei dragi cer mai multa atentie din partea dumneavoastra.

Taur

Fiti deschis in dialogul cu ceilalti pentru a nu scapa sansa de a primi informatii sau o propunere interesante. Astfel va puteti dezvolta afacerea. Cu colegii trebuie sa va consultati in chestiuni unde ei sunt mai competenti. Este o zi in care invatati de la altii. Un moment bun si pentru a face ordine, acasa si la birou. In general, astazi trebuie sa va ocupati de treburi practice. Aveti grija de sanatate si evitati stresul. O seara in compania prietenilor si a persoanei iubite va fi perfecta.

Gemeni

Pentru a va atinge scopul trebuie sa munciti din greu, dar eforturile dumneavoastra nu vor trece neobservate de colegi si sefi, ceea ce va va cosolida reputatia profesionala. Banii sunt subiectul zilei. Tinant cont de miscarea planetei Mercur, aceasta zi poate fi considerata ca fiind destul de buna pentru cumparaturi, semnarea de contracte si acorduri, completare de doumente, plasa unor facturi. Mergeti la cumparaturi, completati rezervele de acasa.

Rac

Este o zi potrivita pentru a va pune in ordine sentimentele si emotiile, pentru a-i linisti si a le aduce bucurie celor la care tineti in mod deosebit. Astazi veti atrage atentia prin faptul ca nu veti actiona asa cum sunt obisnuiti ceilalti, ci mult mai frumos. Va merge din plin astazi, dar nu trebuie sa cumparati decat "necesarul" pentru treburile in curs. Bunatatea este o alta latura care se va manifesta din plin astazi, cu efectul dorit asupra celor din jurul dumneavoastra.

Leu

In primul rand, rezolvati problemele personale, de acasa si familiale. Discutii multe in special in familie, cu cei aproapiati, copiii si parintii. Daca vi se ofera ocazia sa faceti ceva de unul singur, nu scapati ocazia. Linistea si posibilitatea de a alege ce doriti este cea mai buna varianta pentru a aceasta zi. Odihna va va ajuta sa va refaceti fortele si sa va ganditi la urmatoarele actiuni.

Fecioara

Emotiile se concentreaza pe colectiv sau grupul de persoane unde va desfasurati activitatea sau va petreceti timpul liber. Este bine sa acordati atentie unor planuri si idei mai vechi, sa umpleti un gol. La birou puteti angaja discutii sau chiar negocieri in vederea extinderii afacerii la care lucrari impreuna cu partenerii.

Citeste AICI horoscopul INTEGRAL

×
Subiecte în articol: horoscop