x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de miercuri, 4 mai 2016

Horoscopul zilei de miercuri, 4 mai 2016

03 Mai 2016   •   23:47
Horoscopul zilei de miercuri, 4 mai 2016

Berbec

Este posibil sa simtiti o oarecare presiune astazi. Evenimentele evolueaza intr-un ritm alert. Este momentul sa va concentrati emotiile in jurul unei probleme care v-a scapat de sub control. Nu dati dovada de initiativa, lasati-i pe altii sa faca primul pas. La birou nu va leneviti si interveniti cand lucrurile par sa o ia razna: calitatile dumneavoastra de negociator sunt apreciate de colegi. Acasa, faceti putina curatenie, puneti la loc lucrurile imprastiate prin toate camerele.

Taur

O sa va emotioneze un eveniment din viata rudelor apropiate sau a colegilor. Poate va trebui sa va implicati sau sa acordati sprijin. NU este cel mai bun moment pentru afirmare, pentru o parada de principii si stabilirea unei ierarhii care nu convine celor din jur. Evitati situatiile conflictuale si incercati cu toate eforturile de care sunteti capabil sa nu raspundeti provocarilor. In relatiile cu copiii este posibil sa intervina o stare de tensiune daca veti incerca sa va impuneti la nesfarsit punctul de vedere. In dragoste este vremea tatonarilor.

Gemeni

Ocupati-va timpul cu lucruri practice, ignorati fleacurile. Este o zi care cere din partea dumneavoastra o atentie sporita si o reactie adecvata si rapida la schimbarile care va vor asigura integrarea in noul ritm de lucru. Trebule sa va puneti la punct colaborarile, pentru a va putea programa treburile. In relatiile personale puteti da dovada de initiativa. Cele mai bune oportunitati apar spre seara.

Rac

O zi plina, in care va trebuie sa va impartiti intre ce trebuie sa faceti si ce v-ar fi placut sa faceti. Va fi dificil de respectat echilibrul. Pe de o parte, chestiuni care nu suporta amanarea va vor consuma o gramada de timp de forte, iar pe de alta parte, gandurile dumneavoastra vor fi undeva foarte departe. Numai spre seara veti putea scapa de tensiune si incordare.

Leu

Veti fi foarte solicitat. Telefonul dumneavoastra va suna fara oprire, iar numarul celor car vor dori sa va impartaseasca din bucuria lor, din ideile lor, sa barfeasca pur si simplu sau sa va dezvaluie un secret ingrozitor va depasi orice imaginatie. De altfel, Leii se vor simti minunat asaltati din toate partile: capacitatile lor de comunicare si simtul umorului sunt astazi la mare inaltime.

Fecioara

Sunteti pusi pe harta. Chiar si cea mai nevinovata remarca va declansa o cearta cu interlocutorul, care, pentru a scapa "cu viata", va va da dreptate, intr-un final. Singurul lucru care va scuza acest comportament bizar este sinceritatea dumneavoastra. Pentru ca antrenandu-se intr-o disputa,  Fecioarele sunt convinse ca isi protejeaza "adversarul" de comiterea unor greseli.

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop