x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de vineri, 13 mai 2016

Horoscopul zilei de vineri, 13 mai 2016

12 Mai 2016   •   22:57
Horoscopul zilei de vineri, 13 mai 2016
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Berbec

O zi buna pentru finalizarea unor afaceri. Puteti castiga orice situatie. Riscul este justificat, dar ceilalti vor prelua si vor continua initiativa dumneavoastra. Modul in care se rezolva problemele curente s-ar putea sa va surprinda placut sau va vor ajuta sa mergeti mai departe cu un proiect care intepenise, parca, intr-un punct mort. Este o perioada excelenta, cand lenea dispare, strivita de ambitii uriase. O zi buna inclusiv din punctul de vedere al intalnirilor amoroase. Fiti darnic si fermecator, ascultati dorintele partenerului.

Taur

O zi care poate insemna un paradox sau o cheie catre dezlegarea unui mister, o sugestie sau un avertisment. Ascultati-va intuitia. Nu ezitati sa abordati alta atitudine fata de o persoana importanta si dati curs dorintei de a aduce ceva nou in viata dumneavoatra, chiar daca nu stiti exact despre ce va fi vorba. In plan romantic sunt posibile rasturnari de situatie. Nu va fi usor sa integeleti ce se intampla. Seara lectura unei carti va fi cea mai buna solutie pentru a va regasi linistea.

Gemeni

Comunicare, negocieri, discutii, schimb de informatii, servicii, reclama realizarilor dumneavoastra, toate vor ajunge pe primul plan astazi. O zi plina, activa si agitata. Sunteti in faza de pregatire in vederea realizarii unui important proiect. Oamenii cu care intrati in contact va pot ajuta sau impiedica sa obtineti rezultatul dorit.

Rac

Semnalele din afara, care nu depind de planurile si asteptarile dumneavoastra va vor arata ce nu trebuie sa ignorati. Veti gasi raspunsurile cautate si solutiile optime, dar cu mult efort. Nu va incarcati cu treburi gospodaresti. Cautati o modalitate constructiva de a scapa de stres. Poate iesiti in oras. Nu va suparati daca oamenii nu se vor arata impresionati de problemele dumneavoastra. E posibila o schimbare pe plan sentimental.

Leu

S-ar putea sa va trezit, cum se spune, cu fata la cearceaf. Se anunta o zi dificila din multe puncte de vedere, inclusiv al comunicarii. Apatia nu va disparea decat in momentul in care veti simti provocarea, competitia. O zi buna pentru munca in colectiv. In plan romantic, v-ati dori sa fiti iubit, sa nu mai aveti dumneavoastra initiativa. Ceva insa va incurca: se pare ca dumneavoastra si cealalta persoana aveti gusturi si placeri diferite.

Fecioara

Planurile vi se incurca si aveti sentimentul ca plutiti impotriva cursului. Straniu este ca nu veti dori sa luptati cu circumstantele. O atitudine care, din pacate, va aduce cu sine numeroase neplaceri. S-ar putea sa va alegeti cu un cucui.

 

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop