x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de vineri, 20 mai 2016

Horoscopul zilei de vineri, 20 mai 2016

20 Mai 2016   •   08:00
Horoscopul zilei de vineri, 20 mai 2016

Berbec

Viata de cuplu evolueaza frumos, ceea ce iti inspira incredere si durabilitate. Ati trecut de etapa "amorului" din joaca: lucrurile au devenit serioase, iar tot ce spuneti are sanse de materializare. Daca doriti o relatie statornica, evitati aventurile trecatoare. Iar omul potrivit s-ar putea afla chiar langa dumneavoastra: este o persoana care inspira fidelitate si maturitate.

Taur

Aveti ocazia sa va intalniti cu cei mai buni dintre prietenii dumneavoastra, dar pentru aceasta revedere va dati peste cap programul prestabilit. Dar nNu renunţati pentru că ulterior veti regreta! Seara, obţineti avantajele la care ati visat de mult timp şi descoperiti că situaţia nu va încântă mai deloc.

Gemeni

De aproape o luna, situatiile se repetă si trebuie sa faceti schimbari. Aveti atat de multe propuneri de colaborare, încat ofertele de azi nici nu le mai luati în considerare. Atentie insa! Pentru faceti aceeasi greseala de a nu le compara pentru a o alege pe cea mai convenabilă.

Rac

Sunteti rugat de catre doi foarte buni amici sa ii ajutati financiar, insa nu aveti mijloace suficiente nici dv. Incercati sa alegeti persoana potrivita sa va ajute pe toti!

Leu

Priviti pe fereastra! Efectul soarelui si al cerului senin va fi miraculos, pentru ca e vorba de sanatate. Trebuie sa gasiti timp pentru o plimbare, de preferat, mai lunga. Daca sunteti genul activ, faceti sport, iesiti la iarba verde, intr-un parc. Esential este sa nu stati in casa.

Fecioara

Aveti succes în toate activitătile legate de cămin si în afaceri. Familia si colaboratorii va apreciaza initiativele. Tineti cont de sfaturile partenerului de viata!

 

Citeste AICI horoscopul INTEGRAL

×
Subiecte în articol: horoscop