x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Luna Nouă în Scorpion, transformatoare pentru toate zodiile

Luna Nouă în Scorpion, transformatoare pentru toate zodiile

de Moira Dună    |    03 Noi 2021   •   13:07
Luna Nouă în Scorpion, transformatoare pentru toate zodiile
Sursa foto: pixabay.com

Luna Nouă din 4 noiembrie 2021 va oferi o șansă de reînnoire personală pentru toate zodiile. Întrucât are loc în semnul întunecat și misterios al Scorpionului, ne va duce în profunzimea emoțiilor noastre, ajutându-ne să ieșim complet transformați după 28 de zile. Fiecare va simți diferit această perioadă, în funcție de semnul sub care s-a născut, scrie bustle.com. 

Soarele, Luna și Marte se află în semne de apă, iar energia Scorpionului ne va face să ne explorăm sentimentele mai brute și vulnerabile pe care le ținem ascunse. Așa că nu vă fie frică să le explorați. S-ar putea să descoperim că scheletele din dulap ne vor oferi lucruri utile.

Această Lună Nouă din Scorpion va crea multe drame planetare suplimentare, deoarece creează fricțuni atât cu planeta haotică Uranus, cât și cu cea rigidă, Saturn. Aceste conexiuni cosmice vor scoate la suprafață latura noastră rebelă și ne va da curajul de a ne elibera de restricții. Ccu toate astea, Saturn ne va forța să ne încetinim evoluția și să punem punct unei strategii.

Luna Nouă este întotdeauna despre noi începuturi, dar în această perioadă vom fi încurajați să acceptăm necunoscutul într-un mod cu totul nou.

Berbec

Această lunație îți oferă oportunitatea de a deveni vulnerabil și de a-ți explora latura ta mistică. În loc să încerci să acționezi din impuls, lasă-ți sentimentele tumultoase să se liniștească și ascultă-ți intuiția. 

Taur

Orice este posibil în relațiile tale, deși nu știi ce drum să alegi. Cu Luna în casa parteneriatului, vor apărea noi oportunități de a te conecta și de a te angaja față de ceilalți. Uneori, compatibilitatea funcționează în moduri misterioase, așa că rămâi deschis la magie.

Gemeni

Această Lună Nouă evidențiază chestiunile de rutină ale vieții tale și îți cere să nu mai acționezi ca un zombi. Tot ceea ce facem are efect de undă în viețile noastre, chiar și cele mai banale aspecte. Deci, indiferent dacă este legat de muncă, sănătate sau ritualuri zilnice, alege în mod conștient să te conectezi cu fiecare moment al zilei.

Rac

Această Lunație puternică sfârâie de plăcere și emoție pentru tine, așa că lasă-te inspirat de sentimentele tale intense. S-ar putea să descoperi că ești capabil să dai viață lucrurilor într-un mod nou, fie că este un proiect creativ sau o nouă relație. Lasă-ți pasiunea să te conducă și să-ți lumineze calea.

Leu

Pregătește-te să acorzi atenție sentimentelor tale pentru că în această perioadă vor ieși la iveală cele mai sensibile și emoționale părți ale tale. Este un moment frumos să-ți onorezi trecutul și să te conectezi cu rădăcinile tale, pentru că aliniindu-te la aceste părți fundamentale ale ființei tale, vei putea să mergi mai departe spre obiectivele tale, cu mai multă autenticitate și încredere.

Fecioară

În timp ce energiile Lunii Noi favorizează în general singurătatea, s-ar putea să descoperi că ești inspirat să ieși și să te conectezi cu apropiații tăi. Întâlnește-te cu prietenii și nu-ți fie teamă să porți conversații vulnerabile despre sentimente. Dacă nu, fă o plimbare prin oraș care te va ajuta să-ți clarifici obiectivele. 

Balanță

Această lunație te pune în contact cu resursele tale, permițându-ți să vezi clar ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță. Fii atent la câștiguri neașteptatei sau oportunități financiare care te pot ajuta să te apropii de obiectivele tale și să faci planuri atunci când vine vorba de buget.

Scorpion

Luna Nouă este fericită în zodia ta. Acum ai o șansă mare de a te reinventa. Manifestă-ți dorințele și motivează-te să le realizezi.

Săgetător

Energia intensă și introspectivă a acestei lunații te face hiperconștient de orice greutate. În loc să ignori greutatea acestor sentimente, apleacă-te asupra lor.. Înfruntându-le direct și vei ști exact cu ce ai de-a face.

Capricorn

Această lunație aduce noi oportunități de a crește, de a te conecta cu ceilalți. În spatele aproape fiecărui mare lider se află o echipă de colaboratori care îl susțin. Deci caută putere și inspirație la prietenii tăi.

Vărsător

Munca ta va străluci acum dar nu așa cum te aștepți. Luna Nouă se întruntă cu planeta ta dominantă Uranus, așa că vei avea parte de shimbări imprevizibile. Noi oportunități profesionale ți se vor deschide. Folosește acest impuls de energie pentru a te propulsa înainte în carieră.

Pești

Pregătește-te să părăsești zona de confort. Această lunație care depășește granițele te inspiră să înveți lucruri noi, să cauți cunoștințe noi și să-ți lărgești orizonturile personale. Gândește-te la fiecare oportunitate pentru că va fi o șansă de a crește.

×
Subiecte în articol: luna noua in scorpion