x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Planeta Mercur își încheie retrogradarea pe 15 august 2024. Influența asupra tuturor zodiilor

Planeta Mercur își încheie retrogradarea pe 15 august 2024. Influența asupra tuturor zodiilor

de Redacția Jurnalul    |    15 Aug 2024   •   19:00
Planeta Mercur își încheie retrogradarea pe 15 august 2024. Influența asupra tuturor zodiilor
Sursa foto: Hepta

Mercur, planeta comunicării, revine la mersul direct pe 15 august 2024, ceea ce aduce mai multtă claritate pentru toate semnele zodiacale.

În perioada de retrogradare a lui Mercur, provocările sunt mai mari, vorbele sunt greșit înțelese iar deciziile nu sunt cele mai bune. 

Berbec

Berbecii se dedică activităților recreative, astfel că este bine să plece într-o vacanță, mai ales că au muncit foarte mult în ultima perioadă.  

Taur

Taurii continuă pe drumul lor dar cu mai puține obstacole. Vor fi mai calmi și se vor bucura de fiecare moment al vieții alături de cei dragi. 

Gemeni

Pentru Gemeni urmează o perioadă mai bună, după ce s-au confruntat cu probleme. Va fi puțin haos în viața lor dar vor avea parte de mai multă liniște. Vor găsi bucurie într-o activitate care îi scoate din rutina zilnică. 

Rac

Nativii Rac reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit, chiar dacă plătesc un preț destul de mare. Se află tot timpul într-o stare de alertă și nu știu să se bucure de moment. O persoană le va ajuta să vadă lucrurile altfel și se vor pregăti de o călătorie. 

Citiți și Horoscop săptămânal, 19-25 august 2024. Berbecii au multă energie. Racii beneficiază de protecție divină. Balanțele au nevoie de echilibru

Leu

Leii își continuă căutările pentru regăsirea propriului sine. Își îndreaptă energia spre momente frumoase și vor rezolva unele probleme personale.

Fecioară

Fecioarele văd lucrurile cu mai mult optimism, după ce au trecut prin momente grele. Se vor organiza mai bine, vor reduce stresul, vor renunța la telefon și televizor. Va urma o perioadă mai fericită. 

Balanță

Balanțele vor să facă o schimbare. Se vor simți foarte bine alături de prietenii care le apreciează eforturile.

Scorpion

Scorpionii au foarte multă energie, ceea ce îi va epuiza. Au nevoie să reflecteze asupra unor lucruri și să iasă din zona de confort. 

Săgetător

Săgetătorii vor să facă schimbări și iau în calcul mai multe opțiuni. Se bucură alături de prieteni, planifică excursii.

Citiți și 5 cele mai răutăcioase zodii: Competitive, agresive, perfecționiste, egoiste

Capricorn

Caăricornii se bucură de timpul alături cu persoanele dragi. Nu se lasă însă influențați de părerile celor din jur. Vor să-și atingă obiectivele și planifică totul în cele mai mici detalii. 

Vărsător

Vărsătorii se exprimă direct deși lucrurile din jurul lor sunt confuze. Se vor și distra, ceea ce îi ajută să-și recapete încrederea. 

Pești

Peștii trec printr-o schimbare majoră în viața lor. Vor să încetinească ritmul, să se relaxeze, să evite situațiile stresante, notează catine.ro.

 

×
Subiecte în articol: mercur zodii horoscop retrograd