x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de dragoste, august 2024. O perioadă de provocări și oportunități

Horoscop de dragoste, august 2024. O perioadă de provocări și oportunități

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2024   •   18:15
Horoscop de dragoste, august 2024. O perioadă de provocări și oportunități

Majoritatea zodiilor se vor confrunta cu provocări dar și oportunități în dragoste, luna august 2024.

Berbec

Planurile personale ale Berbecișr vor deveni mult mai evidente în luna august. Dinamismul în relații îi va face fericiți. Apar noi sentimente și nevoia de a rezolva anumite lucruri din trecut. Este important să adopte o atitudine calmă.

Taur

Taurii vor să se desprindă de rutina zilnică și să-și caute alt drum în viață. Valorile și nevoile lor emoționale sunt schimbate. Este momentul perfect pentru a-și reevalua dorințele. Fericirea este aproape.

Gemeni

Gemenii pun accentul pe comunicarea deschisă. Situații nerezolvate apar în viața lor. Este esențial să-și exprime sentimentele, altfelv vor avea de suferit. Nu sunt pregătiți să lupte cu morile de vânt.

Rac

Racii își reevaluează situațiile personale. Cei care își doresc pasiune în relații, se vor apropia de partener. Este momentul ideal pentru a clarifica diverse situații. Cei singuri vor face pași concreți înspre o nouă relație.

Leu

Leii vor avea multă energi. Vor atrage atenția celor din jur. Sunt însă sfătuiți să fie atenți și deschiși la nevoile celor din jur. Nu trebuie să fie prea autoritari cu partenerii de viață.

Fecioară

Fecioarele vor claritate mentală și abilitatea de a comunica eficient. Este un moment sincer și deschis pentru viața sentimentală dar trebuie să se relaxeze. Nevoile emoționale sunt diferite.

Balanță

Balanțele se simt provocate în relații. Vor să reaprindă flacăra și să se bucure alături de parteneri. Caută de asemenea un echilibru în relațiile cu prietenii. Vor să ia inițiativa și să-și rezolve anumite probleme emoționale. 

Scorpion

Scorpionii vor trăi fiecare zi la fel de intens. Reflectă asupra unor relații mai vechi și își dau seama cu ce au greșit. Este un moment propice pentru a se redescoperi pe sine. Nu trebuie să se judece prea aspru. Vor spune ceea ce gândesc într-o întâlnire cu un prieteni vechi.

Săgetător

Săgetătorii vor relații mai puțin conflictuale. Își vor reevalua dorințele de a petrece timp cu anumiți oameni. Ar putea găsi un echilibru între ceea ce vor să exploreze și angajamentele zilnice, potrivit Yourtango.com., citat de catine.ro.

Capricorn

Capricornii își reconfigurează relațiile. Aduc în prim-plan propriile nevoi și spun ceea ce gândesc. Se eliberează de traume vechi și își construiesc parteneriate sănătoase. 

Vărsător

Vărsătorii sunt mai activi și caută pasiunea în relații. Vor să-și exprime sentimentele într-un mod diferit, însă nu știu cum să abordeze fiecare situație în parte. Pentru cei singuri, va veni un moment important în viața lor.

Pești

Peștii încearcă să rămână cu picioarele pe pământ și să se bucure de ceea ce trăiesc în prezent. Își clarifică sentimentele și aduc armonie în cuplu. Pentru cei fără partener, va veni o perioadă încărcată de emoții la superlativ.

×