x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Saturn în Pești. Schimbări profunde pentru toate semnele

Saturn în Pești. Schimbări profunde pentru toate semnele

de Redacția Jurnalul    |    06 Noi 2023   •   16:15
Saturn în Pești. Schimbări profunde pentru toate semnele
Sursa foto: Hepta

Planeta Saturn guvernează semnul serios și ambițios al Capricornului. Aduce învățăminte pentru toate zodiile, ca urmare a unor încercări grele. Simbolizează responsabilitatea, studiul, disciplina.

În acest an, Saturn a intrat în zodia de apă a Peștilor, unde va rămâne până în 2026, și va aduce schimbări profunde pentru toate semnele în domeniul emoțiilor și al conexiunilor spirituale. 

Considerată de astrologi o planetă lentă și grea, care ne forțează să învățăm lecții de viață dificile, aceasta  ne aduce totuși beneficii pe termen lung. 

Totodată, Saturn în semnul delicat al Peștilor scoate la suprafață cele mai mari frici ale noastre pentru a le înțelege și a le depăși. Îndoielile și dezamăgirile ne vor copleși dar ne vor și forța să ne îndreptăm spre spiritualitate. Vom aborda lucrurile mai serios și ne vom confrunta cu două energii contradictorii. Pe de o parte să punem bazele unor lucruri solide, concrete, și alta legată de căutări existențiale, specifice zodiei Peștilor. Saturn aduce astfel necesitatea de a pune limite ferme și clare, în timp ce Peștii sunt înclinați spre explorarea lucrurilor care depășesc rațiunea, potrivit spynews.ro.

 

×
Subiecte în articol: saturn pesti