x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Tranzitul planetei Venus în Capricorn, 12 februarie 2024: Sfaturi de Ziua Îndrăgostiților pentru toate zodiile

Tranzitul planetei Venus în Capricorn, 12 februarie 2024: Sfaturi de Ziua Îndrăgostiților pentru toate zodiile

de Moira Dună    |    12 Feb 2024   •   20:45
Tranzitul planetei Venus în Capricorn, 12 februarie 2024: Sfaturi de Ziua Îndrăgostiților pentru toate zodiile
Sursa foto: unsplash.com

Tranzitul planetei iubirii, Venus, prin Capricorn are influență asupra tuturor semnelor zodiacale.

Berbec

Pentru Berbeci, care uneori sunt impulsivi în chestiuni amoroase, acest tranzit cere răbdare și responsabilitate. Oportunitățile romantice pot să apară, dar evităsă sari într-o relație la birou. Concentrează-te pe conexiuni tangibile, nu pe dragoste trecătoare. Alegeu o cină elegantă în loc să ieși la o întâlnire plină de aventuri. Partenerul tău se va bucura de un timp liniștit, intim, vagi indicii de romantism și îți va prețui partea serioasă. Oferă un cadou atent și de durată, mai degrabă decât un gest care atrage atenția.

Taur

Acest tranzit creează o oportunitate de a întări bazele romantice pentru Taur, care își dorește stabilitate în relații. Poate exista un conflict constant între senzații tari și siguranță. Pentru a preveni neliniștea, apreciază ceea ce ai. Un gest măreț poate fi irezistibil, dar a demonstra constant dragostea este mai prudent. Concentrează-te pe intimitatea din relația ta. Gătește cina preferată a iubitei tale, apoi vorbește despre vise. Mai important, spune-i partenerului tău cum te face să te simți.

Gemeni

Pentru Gemenii curioși care tânjesc la noutate și entuziasm, acest tranzit te îndeamnă să-ți canalizezi puterea mentală asupra unei persoane unice. Această Zi a Îndrăgostiților este un moment excelent pentru a trece la o vulnerabilitate mai profundă în relația ta. Uită de rețelele de socializare și bucură-te de liniște. Oprește-ți telefonul, privește direct în ochii iubitului tău și pune întrebări semnificative pentru a obține o perspectivă mai bună asupra lumii sale interioare. Fă-ți timp pentru a recunoaște unicitatea partenerului tău. Sprijinul solid îți menține mintea ocupată și în echilibru.

Rac

Pentru un Rac care dorește siguranță emoțională, acest tranzit te îndeamnă să dezvolți o bază solidă de încredere și angajament. Refirmă-ți dragostea, în loc să cazi în capcana clișeelor romantice. Ascultă cu atenție și observă cum îi poți îndeplini nevoile partenerului tău. Exprimă-ți sentimentele prin fapte, nu prin cadouri scumpe. Stai acasă și petrece o Ziua Îndrăgostiților liniștită, mai degrabă decât să în oraș. Scrie o scrisoare emoționantă în care explică de ce partenerul tău loial este important.

Leu

Pentru exuberantul Leu, care prosperă cu spectacolul romantic, acest tranzit sugerează să-ți demonstrezi dragostea prin statornicie și adevăr. Folosește această Zi a Îndrăgostiților pentru a construi bazele unui parteneriat puternic. În loc să gândești mare și să plănuiești o seară de explozie în oraș, petrece timp de calitate cu partenerul tău. Demonstrează-ți angajamentul ajutându-l. Fă curățenie în casă, mergeți la cumpărături împreună și oferă-i un masaj relaxant. Venus în Capricorn motivează semne umile de loialitate, nu cadouri strălucitoare.

Fecioară

Folosețte această Zi a Îndrăgostiților pentru a adăuga profunzime prin gesturi mici, dar atente. În loc să te răsfeți în fantezii nerealiste, încearcă dragostea adevărată. Scrie o poezie romantică, dpovestește cum prețuiești prezența unică a partenerului tău. Investeștetimp de calitate în a pune întrebări semnificative pentru a înțelege mai bine lumea interioară a partenerului tău. Ascultă-i cu atenție visele și promite-i sprijinul tău. În această Zi a Îndrăgostiților, amintește-ți că dragostea adevărată crește lent, în loc de explozii bruște de entuziasm.

Balanță

Pentru Balanța plină de milă, care tânjește după pace și armonie, nevoia este întărirea fundației. Folosește această Zi a Îndrăgostiților pentru a stimula legăturile emoționale. În loc de scheme grandioase, dezvoltă o atmosferă intimă acasă. Prezintă-i fotografii sentimentale și artă care surprind amintiri. În timp ce vă îmbrățișați, imaginați-vă obiective pentru viitorul vostru împreună. Dragostea adevărată crește încet datorită devotamentului intenționat față de lucrurile mărunte. Hrănește rădăcinile relației tale.

Scorpion

Pentru Scorpionul cu gândire profundă care caută o conexiune autentică, este un moment excelent pentru a crea baze solide. Folosește ziua ca pe o oportunitate de a exprima ceea ce simți și vezi. Ai o discuție privată în care tu și partenerul tău împărtășiți ceea ce vreți de la relație. Descoperiți adevărul de sub aparențe. În această Zi a Îndrăgostiților, realizați că o relație durabilă și satisfăcătoare se stabilește treptat, prin atenția zilnică, comunicarea sinceră și arderea focului intimității. Chiar și încercările mici și sincere de a-ți prețui partenerul în mod altruist pot duce la rezultate grozave.

Săgetător

Acest tranzit te face să iei romantismul  în serios. Curajul și nevoia ta de libertate te face să ai un partener de care să poți conta în vremuri de incertitudine. Construiește baza relației voastre pe încredere și respect reciproc. Arată-ți dragostea prin acte de bunătate, o manifestare a angajamentului. Profită de șansa de a-ți demonstra capacitatea de partener de încredere.

Capricorn

Venus în Capricorn face căutările tale romantice mai realiste. Parteneriatele se vor concentra probabil pe obiective pe termen lung, stabilitate financiară și preocupări practice. Acest tranzit te îndeamnă să te ocupi de problemele inimii încet, responsabil și constant, cu scopul de a construi ceva care să dureze. Limbajul tău de dragoste este în gesturi practice, cum ar fi planificarea unei întâlniri bine gândite sau arătarea afecțiunii prin acte de ajutor concret. În plus, nu uita să fii deschis cu privire la dorințele și visele tale pentru relație, asigurând o înțelegere reciprocă a obiectivelor.

Vărsător

Iubești și ai nevoie de inovație și originalitate în orice, inclusiv în dragoste. Această Zi a Îndrăgostiților este o oportunitate de a trece dincolo de normă și de a găsi mijloace creative de a-ți arăta dragostea. Încearcă ceva spontan, cum ar fi o aventură surpriză, împărtășește experiențe noi sau poartă conversații semnificative care vă adâncesc conexiunea. Nu uita că, deși Venus în Capricorn promovează stabilitatea, asta nu înseamnă că ar trebui să renunți la unicitatea și imprevizibilitatea ta. Lasă ciudățenia acestei zile să fie o reflectare a ta.

Pești

Caracterul practic al vieții poate părea descurajant pentru Peștii imaginativi și romantici. Dar aceasta este o șansă de a combina intuiția Peștilor cu simțul realist al Capricornului. Canalizează energiile Capricornului și planifică un gest atent pentru persoana iubită. Fie că este vorba de o scrisoare care dezvăluie sentimentele tale cele mai profunde sau de o întâlnire bine planificată, concentrează-te pe construirea de amintiri bazate pe autenticitate și angajament. Amintește-ți că dragostea Peștilor nu cunoaște limite. Profită de acest tranzit pentru a stabili o bază fermă pentru relația ta, notează hindustantimes.com.

 

×