x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ziua Îndrăgostiților 2024. Horoscop de dragoste pentru toate zodiile

Ziua Îndrăgostiților 2024. Horoscop de dragoste pentru toate zodiile

de Moira Dună    |    14 Feb 2024   •   17:15
Ziua Îndrăgostiților 2024. Horoscop de dragoste pentru toate zodiile
Sursa foto: hepta

Vărsătorul este semnul inovației și a revoluției. Deci este perfect logic ca Ziua Îndrăgostiților în această perioadă. Inimi de bomboane? Heruvimi în exces? Se confruntă nuanțe de roz și roșu? 

Anul acesta, însă, Ziua Îndrăgostiților nu este doar despre estetică. Pe 14 februarie, cerul va fi iluminat nu doar de un Soare în Vărsător, ci și de o Lună în Taur. În astrologie, Soarele reflectă energia externă, în timp ce Luna dezvăluie narațiunea „din culise”; experiența noastră internă. Taurul, un semn de pământ romantic, adoră Luna sensibilă - această poziție creează o aliniere perfectă între senzualitate și emoție. Așadar, pentru noi, aici, pe planeta Pământ, cu siguranță ne vom simți foarte bine în această zi a îndrăgostiților. 

Berbec
Ce ai? Ce vrei? Ești cu adevărat mulțumit? Devii din ce în ce mai conștient de conceptul de valoare. Ești tratat într-un mod care te face să te simți respectat și apreciat? Primești laudele pe care le meriți? Acesta este un moment excelent pentru a-ți exprima dorințele și nevoile. Spune adevărul. Nu te abține!

Taur
Această Ziua Îndrăgostiților este despre tine... Adică, la propriu. Nu numai că Luna este în semnul tău, dar Jupiter – planeta norocului,și abundenței – navighează și pe cerul Taurului. Cu atât de multe corpuri cerești de bun augur aliniate în favoarea ta, nu fi surprins dacă aceasta se dovedește a fi cea mai romantică Ziua Îndrăgostiților de până acum! Indiferent dacă tocmai începi ceva sau ești într-un parteneriat bine stabilit, acesta este un moment excelent pentru a te răsfăța. Cină? Băuturi? Un sejur de o noapte la un hotel elegant? Orice vrei!

Gemeni
Te simți puțin în conflict - dar având în vedere că semnul tău este simbolizat de gemeni, nu este nimic nou. Pe de o parte, te simți jucăuș, aventuros și dornic să fii puțin distractiv și cochet. Dar, în același timp, ești și epuizat. La sfârșitul zilei, Gemeni, amintește-ți că Ziua Îndrăgostiților este doar o sărbătoare anuală întâmplătoare care nu trebuie să fie sfârșitul escapadelor tale romantice. Dacă ai chef să organizezi o întâlnire elegantă, grozav. Dacă trebuie să prinzi din urmă somnul, de asemenea, grozav.

Rac
Tânjești după o cină romantică, la lumina lumânărilor dar sufletul tău are alte nevoi acum.Poate ai de gând să petreci o seară discretă? Sau organizezi o zi elaborată a galentinei pentru grupul tău extins de prieteni? Sau pur și simplu te afli la un vechi prieten care a trecut printr-o perioadă grea? Indiferent cât de mare sau mic este gestul, asigură-te că profiți de această ocazie pentru a-ți extinde definiția iubirii – romantismul nu este singura modalitate de a te conecta cu inima.

Leu
Cu Soarele în Vărsător activând zona diagramei tale asociată cu parteneriatele, iar Luna în Taur luminând zona ta moștenită pe termen lung, aceasta este cu adevărat o Zi a Îndrăgostiților. Masa pentru doi la cel mai elegant restaurant din oras? Da. Schimb de cadouri exagerate? Da. Petale de trandafir întinse pe pat? Da. La sfârșitul zilei, ești un leu regal care savurează romantismul la nivel de Hollywood. 

Fecioara
Nu există nimic să iubești mai mult decât o distracție plăcută, previzibilă și bine organizată, dar în această Ziua Îndrăgostiților s-ar putea să vrei să-ți iei centura. Odată cu aterizarea Lunii în Taur, în zona hărții tale conectată la aventură, călătorii și expansiune, ar trebui să te aștepți la neașteptat. Te vei îndrăgosti pe termen lung? Sau poate o excursie spontană în afara orașului va aduce o întâlnire sexy cu un amant misterios? Posibilitățile sunt nesfârșite! Dar un lucru este sigur: cu siguranță te vei surprinde.

Balanța
Fiind semnul cel mai strâns asociat cu parteneriatul, în fiecare zi este Ziua Îndrăgostiților pentru tine. Întotdeauna acorzi prioritate relațiilor – atât romantice, cât și platonice – și depui eforturi. Dar, anul acesta, cosmosul vă cere să mergi și mai adânc. Aceasta este o oportunitate excelentă de a-ți împărtăși gândurile și sentimentele, speranțele și dorințele, temerile și grijile cu cei mai apropiați însoțitori. Nu-ți fie frică să devii vulnerabil. La sfârșitul zilei, dacă partenerul tău nu se poate descurca cu adevărata intimitate, poate că nu se poate descurca deloc.

Scorpion
Cu Soarele ocupând zona hărții tale asociate cu casa și familia, iar Luna strălucind puternic în sectorul tău de parteneriat, această Zi a Îndrăgostiților este despre a te simți confortabil și relaxat cu cei mai de încredere prieteni. Îmbrățișează vibrațiile tandre!

Săgetător
Dacă există pe cineva după care te-ai uitat, nu aștepta până în ultimul moment pentru a-l întreba despre o întâlnire. În mod similar, dacă iubitul tău își exprimă interesul, nu este nevoie să joci din greu pentru a-l obține. 

Capricorn
Muncesti din greu. De fapt, între a te grăbi în carieră și a jongla lista nesfârșită de responsabilități diverse, nimeni nu lucrează mai mult decât tine. Și tocmai de aceea, în această Zi a Îndrăgostiților, meriți să te distrezi puțin. Indiferent dacă ești într-o relație sau singur, petrece câteva ore pentru niște escapade speciale. Ce îți provoacă bucurie? Ce te face să te simți fericit? împlinit? Nu-ți  face griji cu privire la ceea ce ar putea crede alții - această sărbătoare este despre onorarea dragostei, care include iubirea de sine.

Vărsător
Cu Soarele strălucind în domeniul tău și Luna activând zona diagramei tale asociată cu fundația ta de bază, această vacanță romantică te invită să explorezi relația ta unică. Poate că ciocolata și o duzină de trandafiri sunt puțin prea... convenționale pentru tine? Nu-ți fie teamă să-ți lași spiritul unic și creativ să strălucească: indiferent dacă ești singur sau în cuplu, această vacanță ar trebui să te inspire.

Pești
Ai avut vise profetice? Desigur! Poate vrei să acorzi o atenție suplimentară la tot ceea ce se desfășoară în mintea ta: cu Soarele luminând zona astrogramei tale asociată cu subconștientul și Luna în sectorul tău de comunicare, mesaje importante vor fi dezvăluite în timp ce dormi. Așadar, dacă ai așteptat dragostea, nu fi surprins dacă ai un gust despre ceea ce urmează să vină mai întâi prin intuiția ta, potrivit thecut.com.

 

×
Subiecte în articol: zodii dragoste ziua indragostitilor