x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Secretele horoscopului: Cum minte fiecare zodie și cum să ne dăm seama

Secretele horoscopului: Cum minte fiecare zodie și cum să ne dăm seama

de Andreea Tiron    |    27 Iul 2024   •   10:40
Secretele horoscopului: Cum minte fiecare zodie și cum să ne dăm seama
Sursa foto: Hepta

Fiecare zodie are caracteristicile sale unice și abordări diferite când vine vorba de onestitate. Minciunile, fie ele mici sau mari, pot dezvălui multe despre personalitatea și comportamentul fiecărei zodii.

Fiecare zodie are propria sa modalitate de a minți și propriile semnale de avertizare. Observând comportamentele și gesturile specifice fiecărei zodii, putem învăța să descoperim când cineva nu este complet sincer. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecii tind să mintă pentru a-și proteja ego-ul sau pentru a evita confruntările. Pot exagera adevărul sau pot omite detalii importante pentru a părea mai impresionanți. Atunci când un Berbec minte, devine agitat și defensiv dacă este pus la îndoială. Privirea directă și gesturile rapide sunt semne clare.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii sunt, în general, oameni sinceri, dar pot minți pentru a evita disconfortul sau schimbările. Vor încerca să mențină status quo-ul prin minciuni mici și tactice.Taurii devin neobișnuit de tăcuți și îți evită privirea atunci când nu spun adevărul. Dacă par brusc foarte calmi și impasibili, ar putea ascunde ceva.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt maeștri ai comunicării și pot minți cu ușurință, adesea pentru divertisment sau pentru a se eschiva dintr-o situație neplăcută. Pot schimba rapid subiectul pentru a distrage atenția. Atunci când Gemenii mint, vorbesc mult și dau detalii inutile. Dacă povestea lor devine prea complexă și contradictorie, este un semn clar.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racii mint pentru a-și proteja sentimentele sau pentru a evita rănirea celor dragi. Pot folosi minciuni albe pentru a păstra armonia în relații. Atunci când Racii mint, devin emoționali și defensivi. Dacă se retrag în carapacea lor și evită contactul vizual, este un semn că ascund ceva.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leii mint pentru a-și proteja imaginea și a menține o aparență de perfecțiune. Pot exagera realizările și minimiza eșecurile. Leii devin teatrali și își măresc gesturile atunci când mint. Dacă povestea lor pare prea frumoasă pentru a fi adevărată, probabil că nu este.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt perfecționiste și mint pentru a evita criticile sau pentru a păstra controlul. Pot ascunde greșelile mici sau pot denatura adevărul pentru a-și proteja reputația. Fecioarele devin excesiv de analitice și detaliate atunci când mint. Dacă sunt prea precise și își măsoară fiecare cuvânt, este un semn de suspiciune.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele mint pentru a evita conflictele și pentru a menține pacea. Pot spune ceea ce cred că vrei să auzi pentru a nu crea tensiuni. Balanțele devin vagi și schimbă rapid subiectul atunci când sunt prinse cu minciuna. Dacă par prea diplomatice și evazive, este un semn că nu sunt complet sincere.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt misterioși și pot minți pentru a-și păstra secretele sau pentru a manipula situațiile în favoarea lor. Pot fi foarte convingători în minciunile lor. Scorpionii devin foarte concentrați și își păstrează calmul atunci când mint. Dacă par prea liniștiți și calculați, este un semn că ascund ceva.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru sinceritatea lor brutală, dar pot minți pentru a evita responsabilitățile sau pentru a-și păstra libertatea. Pot spune minciuni spontane și nepremeditate. Săgetătorii devin nervoși și agitați când mint. Dacă evită întrebările directe și încearcă să schimbe subiectul, este un semn de suspiciune.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii mint pentru a-și proteja ambițiile și statutul. Pot ascunde informații sau pot denatura adevărul pentru a-și atinge obiectivele. Capricornii devin foarte formali și rigizi când mint. Dacă sunt prea reci și distanți în conversație, este un semn că nu sunt sinceri.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii mint pentru a-și păstra independența și pentru a evita conformitatea. Pot spune minciuni neobișnuite sau elaborate pentru a ieși din situații incomode. Vărsătorii devin evazivi și încearcă să-ți distragă atenția cu subiecte abstracte sau filosofice. Dacă evită întrebările directe, este un semn de neîncredere.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii mint pentru a evita confruntările și pentru a-și proteja sentimentele. Pot spune minciuni albe pentru a nu răni pe ceilalți și pentru a păstra armonia. Peștii devin visători și își pierd concentrarea când mint. Dacă par dezorientați și incoerenți, este un semn că nu spun adevărul.

 

×
Subiecte în articol: zodii minciuna tactici