x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Probleme cu actualizarea Windows 10. Persoanele care au instalat noua versiune au pierdut documente personale

Probleme cu actualizarea Windows 10. Persoanele care au instalat noua versiune au pierdut documente personale

08 Oct 2018   •   16:51
Probleme cu actualizarea Windows 10. Persoanele care au instalat noua versiune au pierdut documente personale

Microsoft anunţă utilizatorii Windows să nu instaleze cel mai nou update pentru Windows 10, versiunea 1809, după ce mai mulţi utilizatori s-au plâns că după instalare le-au fost şterse mai multe documente personale, scrie arstechnica.

Microsoft a început distribuirea unui nou update pentru Windows 10, October 2018 Update, versiunea 1809, către utilizatorii Windows, care l-au instalat manual. În prezent, compania a retras update-ul după ce mai mulţi utilizatori s-au plâns că după instalare li s-au şters mai multe documente personale şi chiar fotografii şi foldere. Microsoft sfătuieşte clienţii să nu instaleze noua versiune, în cazul în care au descărcat-o deja.

Circumstanţele care au dus la pierderea de date nu sunt cunoscute, încă. Potrivit companiei, este necesară o investigaţie mai amănunţită pentru a putea rezolva problema care a dus la dispariţia mai multor documente.

În orice caz, orice remediere a problemei nu va ajuta utilizatorii care au suferit pierderi de documente, în cazul în care instrumentele de recuperare nu ajută la salvarea fişierelor şterse.

Nu este cunoscut numărul utilizatorilor care au fost afectaţi.

×