x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă A fost descoperit un SATELIT MISTERIOS situat la mare distanță. Specialiștii cred că e o dovadă a vieții extraterestre

A fost descoperit un SATELIT MISTERIOS situat la mare distanță. Specialiștii cred că e o dovadă a vieții extraterestre

14 Oct 2015   •   19:16
A fost descoperit un SATELIT MISTERIOS situat la mare distanță. Specialiștii cred că e o dovadă a vieții extraterestre

După 60 de ani de presupuneri, în care foarte multe persoane au declarat că au văzut diverse OZN-uri și farfurii zburătoare, s-ar putea ca pasionații de inteligenții extraterestră să fi găsit, cu adevărat, ceva.

Institutul SETI (Search For Extraterrestrial Intelligence) a descoperit un obiect misterios care orbitează în jurul unei stele situate la mare distanță, KIC 8462852, care nu este o planetă, dar ar putea fi o structură extraterestră hi-tech.

Tabetha Boyajian de la Yale a declarat că nu există un precedent pentru așa ceva și că obiectul nu poate fi comparat cu alte corpuri cerești identificate. „A fost cu adevărat ciudat. Am crezut că ar putea fi vorba de informații greșite sau mișcări ale navei spațiale, dar am verificat și totul este corect”, a mai declarat ea pentru jurnaliști.

Obiectul produce impulsuri luminoase haotice și de aceea, specialiștii de la SETI consideră că ar putea fi vorba de o centrală electrică enormă, care „se hrănește” cu energie de la steaua-mamă.

Mulți vânători de extratereștri consideră că asemenea obiecte ar putea fi indicii că, undeva departe, există o civilizație extraterestră foarte avansată.

Alți oameni de știință sunt mai rezervați și cred că ar putea fi vorba de comete sau o centură de asteroizi, scrie metro.co.uk. 

×