x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Anna Nicole Smith bântuie Hollywoodul

Anna Nicole Smith bântuie Hollywoodul

de Radu Popa    |    29 Feb 2008   •   00:00

Decedată în urmă cu un an, Anna continuă să “viziteze” locurile familiare din “Cetatea Filmului”.

Decedată în urmă cu un an, Anna continuă să “viziteze” locurile familiare din “Cetatea Filmului”. 

 

Exact la împlinirea unui an de la moartea sa, în urma prescrierii accidentale a unei supradoze de medicamente, numeroase persoane sunt gata să jure că au văzut-o pe “bomba sexy” pe coridoarele clădirii în care se află Seminole Hard Rock Café & Casino din Hollywood ­Florida. În vârstă de numai 39 de ani, Anna, a cărei dorinţă era să devină o nouă Marilyn Monroe, a decedat la 8 februarie 2007, în ca­me­ra 607 a hotelului amintit. Deoa­rece s-a născut şi a crescut într-o familie săracă, Nicole Smith nu ezita să asemuiască povestea vieţii sale cu cea a Cenuşăresei.

 

CĂSĂTORII. După un mariaj eşuat cu Billy Smith, între 1885 şi 1995, cei doi au divorţat, iar în urma căsniciei a rezultat un copil. Anna s-a căsătorit, pentru a doua oară, în iunie 1994, la vârsta de 26 de ani, cu J. Howard Marshall, care avea 90 de ani. La 4 august 1995 cel de-al doilea soţ a decedat, lăsând în urma sa o avere impresionantă, “revendicată” de numeroşi moşteni­tori.

La o petrecere organizată în hotelul din Florida, după împlinirea unui an de la trecerea în nefiinţă a Annei, mai mulţi martori oculari au declarat că au văzut-o “um­blând” pe coridoare, la un moment dat spectrul făcându-şi chiar “apa­riţia” în sala în care era organizat evenimentul. Una dintre participante a mărturisit că a văzut cu ochii ei “o prezenţă vaporoasă” care semăna perfect cu Nicole Smith. Un alt invitat care a asistat la “evoluţia” din acest an a Annei este de părere că sufletul acesteia nu a părăsit încă clădirea în care ea şi-a găsit sfârşitul.

 

RĂZBOI. După moartea Annei, o adevărată bătălie juridică s-a declanşat pentru obţinerea custodiei fiicei sale, Dannielyn Hope, născută la 7 septembrie 2006. Testele de ADN vor dovedi dacă fotograful californian Lary Birkhead, care deţine în prezent custodia copilului, este tatăl fetei.

×
Subiecte în articol: mistere ştiinţă