x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Dezvăluiri șocante în Congresul SUA: "Pentagonul a recuperat epave de OZN și rămășițe biologice extraterestre"

Dezvăluiri șocante în Congresul SUA: "Pentagonul a recuperat epave de OZN și rămășițe biologice extraterestre"

de Redacția Jurnalul    |    28 Iul 2023   •   21:30
Dezvăluiri șocante în Congresul SUA: "Pentagonul a recuperat epave de OZN și rămășițe biologice extraterestre"

Un fost ofițer de informații al aviației americane acuză guvernul că deține OZN-uri și rămășițe non-umane. 

"Guvernul SUA a recuperat epave de OZN și rămășițe biologice extraterestre și ascunde dovezile a cel puțin 12 prăbușiri" | Dezvăluirile făcute în fața Congresului american

Declarația acestuia a fost făcută sub jurământ în fața unei Comisii a Congresului SUA.

Este unul dintre rarele demersuri în care aleșii demograți și republicani s-au înțeles pentru inițierea unei investigații asupra Pantagonului cu privire la programele secrete legate de OZN-uri și tehnologia extraterestră. 

Republicanul Tim Burchett a spus, înainte de audierile care au avut loc joi, că "poporul american merită să știe adevărul".

David Grusch, fost ofițer de informații în cadrul Forțelor Aeriene ale SUA, susține că Departamentul de Stat ascunde dovezi ale vieții și tehnologiilor extraterestre. Dovezile ar fi fost recuperate în urma unor accidente ale OZN-urilor.

"Rămășite biologice au venit în urma unora dintre aceste recuperări", a spus Grusch.

"Erau rămășite umane sau non-umane?", a fost întrebat el.

"Non-umane. Și aceasta a fost şi evaluarea oamenilor cu legătură directă în program", a răspuns ofițerul.

Guvernul american ar ascunde dovezile pentru 12 incidente în care OZN-urile s-ar fi prăbușit pe pământ, susține Grusch.

Fostul comandant de escadron, David Fravor, care a avut "întâlniri" directe cu OZN-urile deasupra oceanului, a fost întrebat dacăacestea ar putea reprezenta un pericol pentru securitatea națională a SUA..

"Da. Și iată de ce: tehnologia cu care ne-am confruntat este cu mult superioară celor pe care le-am avut noi până acum. Dacă cineva ar avea unul, (OZN) ar face reverse engineering (inginerie inversă) și ar reuși să îl facă să funcționeze. Vorbim aici de ceva care poate să meargă în spațiu, să coboare în câteva secunde, să facă tot ce vrea și să plece, și nu putem face nimic în privința asta. Nimic", a răspuns acesta.

Ryan Graves, fost pilot de luptă, a menționat că escadrila lui a întâlnit în mod repetat OZN-uri, da nu toate incidentele de acest fel sunt raportate la Pentagon.

"Aceste obiecte au rămas complet staționare în uragane de categoria 4. Aceste obiecte au accelerat apoi la viteze supersonice de 1.1 sau 1.2 Mach și au făcut acest lucru cu mișcări foarte neregulate și rapide, pentru care eu nu am o explicație", a declarat fostul pilot.

Pentagonul neagă deținerea de epave ale unor OZN-uri sau rămășite biologice extraterestre.

 

×
Subiecte în articol: sua extraterestru aviatia americana