x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Net Zoom

Net Zoom

13 Sep 2008   •   00:00

http://www.smartstart-toys.co.uk/: Vă oferim în cele ce urmează cîteva idei de cadouri care mai de care mai trăznite şi/sau educative pentru apropiata perioadă de sărbători. Acest website, de exemplu, vă pune la dispoziţie o serie impresionantă de jucării pentru toate vîrstele.

http://www.smartstart-toys.co.uk/
Vă oferim în cele ce urmează cîteva idei de cadouri care mai de care mai trăznite şi/sau educative pentru apropiata perioadă de sărbători. Acest website, de exemplu, vă pune la dispoziţie o serie impresionantă de jucării pentru toate vîrstele. Multe dintre ele îi vor ajuta pe copii să-şi dezvolte unele abilităţi, altele îi învaţă pe micuţi să cînte la diverse instrumente muzicale, altele le dezvăluie secretele naturii sau explică legile fizicii. Aici găsiţi şi seturi de mini-situri de arheologie, kituri pentru construirea propriului roboţel, precum şi cărţi care te învaţă cum să comunici cu micuţii cu nevoi speciale.


http://www.toy-palace.com/
De pe acest site puteţi achiziţiona cadouri interesante pentru piticii dumneavoastră sau chiar pentru prieteni. Aici găsiţi de la jucării tradiţionale... la replici fidele ale unor personaje celebre sau ale unor accesorii din filme consacrate. De exemplu, de aici vă puteţi cumpăra replica, la scara de unu pe unu, a unei căşti de Stormtrooper din Războiul Stelelor pentru doar 100 de euro. Sau figurine din seria Lord of the Rings, însoţite de accesoriile lor.


http://uk.games-workshop.com/storefront/store.uk
Nu ezitaţi să intraţi pe acest site! Copiilor le va plăcea la nebunie să le cumpăraţi o armată de soldăţei, dwarfi, orci, vînători de vrăjitoare, goblini... Miniaturile – figurine, turnuri de apărare, oaze, aparate de zbor, care de luptă etc – sînt atît de bine realizate încît respectă cele mai mici detalii din realitate. Site-ul vă oferă şi vopsele, ustensile, pensete speciale sau cuţitaşe pentru finisarea figurinelor, dar nu trebuie neapărat să le cumparăţi. Perioada de transport pînă în România este de aproximativ o lună.


http://www.airsoftgames.ro/
Aceasta este pagina de internet a unui magazin din România care îţi oferă tot echipamentul necesar pentru practicarea airsoftului, un sport oarecum asemănător cu paintball-ul. “Născut” în Japonia, airsoftul este un joc tactic de echipă, practicat cu ajutorul unor arme – replici ale armelor reale –, care trag cu biluţe. Acest sport se bazează pe un cod al onoarei.


http://www.smartoys.co.uk/
Accesaţi această adresă de internet pentru a intra în lumea fascinantă a magiei. Dacă vreţi să faceţi o nebunie, comandaţi-vă o farfurie zburătoare gonflabilă. Dacă vreţi să faceţi un act de magie, cumpăraţi setul Line Chaserz – maşinuţe care folosesc senzori optici pentru a se deplasa pe un traseu desenat de dumneavoastră în prealabil cu un marker special. Vreţi să fiţi inima petrecerilor, să vă impresionaţi copiii sau pur şi simplu să vă jucaţi de-a Dumnezeu? Comandaţi pudra care, acoperită de o cantitate de apă, se transformă în zăpadă, apoi se lasă la uscat şi se refoloseşte ori de cîte ori este nevoie!


http://www.hamleys.com/
Acesta este unul dintre cele mai mari şi mai cunoscute magazine de jucării din lume. De pe site-ul sus-citat puteţi comanda orice jucării (de la cele educative, pentru micuţii în formare, pînă la cele pur distractive, gen outdoor). Pentru România, preţul final al coletului se calculează în funcţie de greutatea sa, dar veţi şti dinainte toate aceste detalii o dată ce veţi complenta formularul de comandă.


http://www.toyz.ro/
Un site din România cu preţuri accesibile şi oarecum asemănătoare cu cele din Occident. De aici puteţi comanda jucării din brand-uri renumite, jucării electronice, articole de petrecere, produse care să încurajeze artele şi îndemînarea, figurine, jucării de exterior şi interactive, maşinuţe, trenuleţe, biciclete, seturi de construcţie, piese de mobilier şi altele.


http://www.revell.ro
Un site arhicunoscut de către împătimiţii machetelor. Deşi produsele Revell pot fi cumpărate din cîteva lanţuri de magazine din România, aflaţi că, uneori, pe site puteţi găsi machete, figurine, accesorii şi vopsele noi şi aveţi posibilitatea să aflaţi ultimele noutăţi în domeniu de pe adresele companiei-mamă (www.revell.de sau www.revell.eu), de unde puteţi comanda produse la preţuri accesibile.

×
Subiecte în articol: jucării zoom pe net