x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă News

News

24 Aug 2007   •   00:00

Tami, un splendid exemplar aparţinănd speciei "Cocker Spaniel", este suspectat de stăpănii săi că ar fi dotat cu un "al şaselea simţ" care ii permite să se orienteze indiferent de evoluţia factorilor de mediu.

Căini cu "al şaselea simţ".

Tami, un splendid exemplar aparţinănd speciei "Cocker Spaniel", este suspectat de stăpănii săi că ar fi dotat cu un "al şaselea simţ" care ii permite să se orienteze indiferent de evoluţia factorilor de mediu. Patrupedul a reuşit performanţa de a inota impotriva puternicilor curenţi din Strămtoarea Menai pentru a străbate 18 km şi a se intoarce la stăpănii săi, după ce se rătăcise şi ajunsese la o distanţă apreciabilă de "reşedinţa" sa obişnuită.

PRINCE=Mr. 3121. Controversatul interpret de muzică pop Prince, care a făcut parte din răndul "Martorilor lui Iehova" şi a fost un cititor fidel al Bibliei, a manifestat de timpuriu o atracţie deosebită faţă de numerologie. Muzicianul a arătat un interes deosebit pentru cifra 3121, susţinănd că aceasta i-a marcat intreaga viaţă, dar evitănd să explice provenienţa obsesiei sale. Anul trecut, proprietarul casei inchiriate de Prince la Los Angeles l-a dat in judecată pe chiriaşul său pentru că a pictat pe faţada clădirii cifra 3121. Prince a apelat la cele patru numere pentru a-şi boteza un album, site-ul de pe internet (www.3121.com) şi parfumul lansat cu ocazia unui concert caritabil la 7 iulie 2007. Artistul nu a ezitat să-şi exprime "ataşamentul" faţă de cifra amintită, stabilind preţul biletelor la concertul susţinut pe O2 Arena din Londra la preţul unic de... 3.121 de lire sterline. (R.P.)

×
Subiecte în articol: mistere ştiinţă