x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget 21 de modele de camere video lansate pe piaţa românească

21 de modele de camere video lansate pe piaţa românească

de Alexandru Radescu    |    22 Apr 2008   •   00:00
21 de modele de camere video lansate pe piaţa românească

Vremea vacanţelor se apropie şi marii producători de camere video se întrec în noutăţi pe piaţa românească. JVC şi Panasonic au lansat în ultimul timp o serie de camere, modele cu stocare HDD, card de memorie sau miniDV. JVC a prezentat recent nouă modele, Evorio seria G, toate cu stocare pe hard-disk (plus slot SD).



Vremea vacanţelor se apropie şi marii producători de camere video se întrec în noutăţi pe piaţa românească. JVC şi Panasonic au lansat în ultimul timp o serie de camere, modele cu stocare HDD, card de memorie sau miniDV. JVC a prezentat recent nouă modele, Evorio seria G, toate cu stocare pe hard-disk (plus slot SD). Produsele au lentile Konica Minolta, sînt HD, preţurile variază între 1.800 şi 5.300 lei, modelul de vîrf fiind semiprofesionist.


COMPETIŢIE. Panasonic a "răspuns" prin lansarea a 12 modele. HDC-SD9 şi HDC-HS9 înregistreazăla rezoluţia full-HD de 1920x1080 pixeli (25 de cadre pe secundă), beneficiază de sistem 3CCD, Advanced O.I.S. (Stabilizator Optic de Imagine), precum şi un obiectiv Leica Dicomar. SD9 debutează ca fiind cea mai mică şi mai uşoară cameră video 3CCD full-HD, iar SDR-SW20 beneficiază de o carcasă rezistentă la apă (utilizare şi în apa de mare pînă la o adîncime de 1,5 metri), dar şi la şoc (căderi de la o înălţime de 1,2 metri).

×
Subiecte în articol: IT