x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget „Hattrick", nebunia fotbalului on-line

„Hattrick", nebunia fotbalului on-line

24 Mai 2004   •   00:00
„Hattrick", nebunia fotbalului on-line

Nu mai putin de 10.000 de romani sunt inscrisi intr-un campionat de fotbal virtual: Hattrick.ro. Administreaza echipe, angajeaza arbitri si vand jucatori on-line mai abitir decat fratii Becali.

CATALIN BUDESCU

Jocul on-line „Hattrick" a aparut cu un singur scop: sa promoveze cel mai popular sport din lume. A fost lansat in Suedia anului 1997 si este un joc de fotbal on-line in care manageri din intreaga lume participa la competitii interne si internationale, efectueaza tranzactii cu jucatori si isi dezvolta calitatiile de manager. Va puteti inscrie gratuit si puteti juca folosind browser-ul dumneavoastra de Internet. Cel mai interesant aspect al acestui joc este ca nu se termina niciodata. Practic, poate fi jucat la infinit.

MICROB. Daca v-ati hotarat sa jucati acest joc trebuie sa stiti ca exista riscul sa va contamineze precum un microb. S-ar putea sa stati ore in sir in fata calaculatorului gandindu-va care ar fi cea mai buna asezare in teren a echipei detinute, cele mai bune formatii de joc, ce transferuri sa mai faceti, ce antrenament sa mai folositi si asa mai departe. Daca v-ati hotarat, trebuie sa accesati mai intai site-ul www.hattrick.ro,l unde veti gasi toate informatiile necesare pentru a intelege si incepe acest joc. Urmeaza sa va inregistrati numele echipei dorite si tara in care veti juca pe www.hattrick.org/Common/default.asp.

MENIUL. Odata inregistrati, veti prelua un lot de jucatori „slabuti". Fiecare dintre acestia va avea diferite calitati, o valoare si un anumit temperament. Dintre acestia veti selecta 11 cu care o sa formati o echipa care va face parte dintr-o liga si o divizie cu opt participante. Toate echipele vor juca fiecare cu fiecare gen tur-retur. La sfarsitul campionatului, in functie de rezultatele inregistrate si pozitia ocupata, puteti retrograda sau, dimpotriva, promova intr-o liga superioara. Inca de la inceput aveti un buget ce trebuie gestionat cu mare grija, altfel echipa va da faliment.

10.920 de microbisti autohtoni

Hattrick Romania se afla la sezonul cu numarul 10. Campionatul national cuprinde 10.920 de echipe. Prima divizie poarta numele la fel ca si in realitate - Divizia A. La aceasta ora, clasamentul primei divizii este format de echipele : Steaua Bucuresti, Uraganul Rosu, Americana Ploiesti, FC ArtySert, FC Botosani, fcsteaua.com, FC Haos si Deportivo Ferentari. De asemnea, exista sase niveluri de performanta, iar de obicei un nou venit va incepe de la nivelul sase sau, cu putin noroc, din al cincilea.

Romania pe locul 4

Echipa nationala a Romaniei se afla pe un loc patru in clasamentul echipelor nationale participante, dintr-un total de 76 de nationale din toata lumea. Primele trei locuri fiind detinute, in ordine, de Portugalia, Norvegia si Suedia. Totodata, echipa de tineret a Romaniei ocupa in acest moment locul 17 si se mai afla inca in lupta pentru trofeul suprem, cu sanse mari de a-l castiga. Echipele romanesti au in palmares pana acum aur la Campionatul Mondial Hattrick de Tineret, cucerit in noiembrie anul trecut, si o medalie de bronz a nationalei mari, castigata anul acesta, in februarie.
×
Subiecte în articol: IT