x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Anytime Pool - biliard pe telefonul mobil

Anytime Pool - biliard pe telefonul mobil

de Alexandru Radescu    |    05 Mai 2009   •   00:00
Anytime Pool - biliard  pe telefonul mobil

Electronic Arts Mobile şi Distinctive Developments au lansat "Anytime Pool", varianta pentru telefoane mobile a jocului de biliard 3D.

Anytime Pool dispune de un mod avansat multi-player, jucătorii putând însă opta şi pentru disputarea meciurilor în modul single player împotriva a 14 oponenţi. Partidele de biliard se desfăşoară în cinci spaţii diverse, din Statele Unite şi Marea Britanie până în Filipine sau China, utilizatorii fiind însoţiţi de un ghid pe nume Brooke care îi ajută să-şi cunoască oponentul mai bine, oferindu-le sfaturi privind tacticele acestuia.

"Anytime Pool" este un joc care nu este restricţionat de timp. Jucătorul poate executa o lovitură, iar oponentul său o poate executa pe a sa de pe calculator sau telefonul mobil, oricând va fi online. Aceasta ar putea însemna minute, ore sau zile. 


Anytime Pool este disponibil pentru reţeaua socială Facebook şi spre descărcare pentru iPhone, iPod Touch şi telefoanele mobile compatibile de pe site-urile Vodafone Live şi Orange World.

×
Subiecte în articol: IT anytime pool