x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Asus aruncă în cursă Lamborghini VX6

Asus aruncă în cursă Lamborghini VX6

de Alexandru Radescu    |    21 Oct 2010   •   00:00
Asus aruncă în cursă Lamborghini VX6

Asus aduce pe piaţa din România un nou laptop din familia Lamborghini: VX6. Disponibil din a doua parte a lunii noiembrie, VX6 este un model multimedia, integrând grafica NVIDIA ION, procesorul Intel Atom D525 dual-core, sunetul Bang & Olufsen şi standardul ultra rapid USB 3.0.

 Netbookul are ecran de 12 inci şi foloseşte tehnologia NVIDIA Optimus, capabilă să comute în timp real între grafica integrată şi cea dedicată pentru a asigura performanţele video optime şi o autonomie mai mare.

Procesorul Intel Atom D525 are două nuclee, portabilul poate să redea imagini la rezoluţia 1366 x 768 pixeli şi se poate conecta la televizoare HDTV prin intermediul ieşirii HDMI. VX6 a adoptat standardul USB 3.0, transferul de date putând fi de 10 ori mai rapid comparativ cu USB 2.0. De asemenea, foloseşte Bluetooth 3.0, care a îmbunătăţit lăţimea de bandă şi oferă performanţe de opt ori mai mari comparativ cu Bluetooth 2.1.

Modelul cu memorie RAM 2GB şi hdd de 320GB va fi comercializat la preţ de 3000 lei. Cei care doresc şi un mouse wireless  WX-Lamborghini, trebuie să mai scoată din buzunar 80 lei.

×
Subiecte în articol: gadget