x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Asus NX90, disponibil în România la preţ de 10.000 lei

Asus NX90, disponibil în România la preţ de 10.000 lei

de Alexandru Radescu    |    07 Oct 2010   •   00:00
Asus NX90, disponibil în România la preţ de 10.000 lei

Proiectat de designerul David Lewis, laptopul exclusivist Asus NX90 a fost lansat azi şi pe piaţa românească. Noul model integrează tehnologiile de sunet Bang&Olufsen ICEpower şi Asus SonicMaster.

Designul lui Asus NX90 diferă de liniile tradiţionale ale unui astfel de dispozitiv. Carcasa şi suportul pentru mâini sunt acoperite cu aluminiu polizat, în contrast cu tastatura şi touch pad-urile negre mate. Este primul laptop cu două touch pad-uri, poziţionate de fiecare parte a tastaturii.

NX90 are un ecran FullHD 1080p cu diagonala de 18,4 inci, placă de bază Asus cu chipset Intel HM55 şi placă video Geforce GT 335M, procesor Intel Core i7 şi tehnologii de transfer de date USB 3.0 şi Bluetooth 3.0.

Laptopul este dotat cu tehnologia exclusivă Asus SonicMaster, o suită de inovaţii hardware şi software dezvoltate în colaborare cu Bang&Olufsen ICEpower. Noul portabil integrează un codec performant, amplificator puternic şi cele mai mari camere de rezonanţă ­ de zece ori mai mari decât la un notebook obişnuit. Camerele de rezonanţă supra-dimensionate şi difuzoarele plasate special elimină vibraţia şi distorsiunea.

×
Subiecte în articol: gadget