x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Avertisment pentru utilizatorii iPhone „Nu faceți niciodată asta”

Avertisment pentru utilizatorii iPhone „Nu faceți niciodată asta”

de Anastasia Paul    |    12 Mar 2024   •   20:15
Avertisment pentru utilizatorii iPhone „Nu faceți niciodată asta”
Sursa foto: Hepta

Apple avertizează utilizatorii de iPhone despre obiceiul „periculos” de care milioane de oameni nu sunt conștienți.

Expertul IT Scott Polderman spune de ce nu ar trebui să-ți încarci telefonul peste noapte dar și despre pericolele explicite de a dormi cu dispozitivul sub pernă.

Acesta a repetat un avertisment oficial de la Apple după ce și-a dat seama că milioane de oameni s-ar putea expune riscului de șoc electric, rănire sau incendiu.

„Îmi încarc telefonul peste noapte și cred că majoritatea oamenilor o fac, dar preocuparea este, de fapt, unde se află telefonul când se încarcă”, a spus el într-un videoclip.

„Este important ca telefonul să fie ventilat - și dacă ai telefonul lângă pat, conectat la priză și adormi, și este sub huse sau sub pernă, și nu poate avea ventilație, atunci poate provoca răni . De asemenea, nu vrei să ai contact prelungit cu pielea la cablul de încărcare – mai ales dacă dormi”, a adăugat el, potrivit dailymail.uk.

Acesta avertizează că nu ar trebui să ai deloc telefonul în pat cu tine.

„Evitați contactul prelungit al pielii cu cablul de încărcare și conectorul atunci când este conectat la o sursă de alimentare deoarece poate provoca disconfort sau răni. Ar trebui evitat să dormiți sau să stați pe cablul de încărcare sau pe conector", transmite Apple.

Giganții tehnologiei imploră clienții să-și folosească „bunul simț” pentru a evita situațiile în care pielea ta este în contact cu un dispozitiv, adaptorul său de alimentare sau un încărcător fără fir atunci când funcționează sau este conectat la o sursă de alimentare pentru perioade lungi de timp.

„Nu dormiți pe un dispozitiv, adaptor de alimentare sau încărcător fără fir și nu le așezați sub o pătură, pernă sau sub corp atunci când este conectat la o sursă de alimentare.

Păstrați iPhone-ul, adaptorul de alimentare și orice încărcător fără fir într-o zonă bine ventilată atunci când se află în uz sau la încărcat. Aveți grijă deosebită dacă aveți o condiție fizică care vă afectează capacitatea de a detecta căldura”, atrage atenția Apple.
 

×
Subiecte în articol: iphone Apple