x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Binary la debut

Binary la debut

21 Sep 2004   •   00:00

Maine isi va deschide pentru a saptea oara portile expozitia Binary, organizata de Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software (ARIES).

CRISTIAN IONITA

Pe langa expozitie vor fi organizate prezentari de produse, conferinte tematice, concursuri pentru cele mai bune realizari din acest an ale industriei, concursuri pentru studenti, parteneriate si un seminar anual de advocacy.

Bynary este organizat in colaborare cu Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Universitatea Politehnica Bucuresti si Institutul National de Cercetare pentru Informatica si este sponsorizat de Microsoft, Oracle, Hewlet Packard, Intel, Dot Commerce, GeCad, IP Devel, Interakt si Freescale.

MANIFESTARI. Anul acesta, Institutul National de Cercetare in Informatica (ICI) va organiza un workshop despre strategia de cercetare si dezvoltare tehnologica, iar ICPE-CA va organiza un workshop despre compatibilitatea electromagnetica. Se va lansa programul TRADO al Guvernului Elvetiei pentru cooperare intre firmele elvetiene si cele romanesti din domeniul IT&C, programul "Close Partners" pentru pregatirea firmelor romanesti sa intre pe piata Marii Britanii si programul de transfer de know how al Institutului European de Software prin centrul sau regional din Bulgaria.

INOVATIVI

Binary a fost lansat de Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software in septembrie 1998 la Universitatea Politehnica Bucuresti, cu scopul de a reuni comunitatea inovativa a industriei IT&C din Romania. Ajunsa la cea de-a saptea manifestare, editia de anul acesta a Binary se va desfasura intre 22 si 25 septembrie in cadrul complexului expozitional Romexpo, din Bucuresti.
×
Subiecte în articol: IT