x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Business - Mobili la mini

Business - Mobili la mini

de Alexandru Radescu    |    24 Iun 2008   •   00:00
Business - Mobili la mini

Ofertele de acces mobil la internet din partea operatorilor Orange şi Vodafone au trecut, de cîteva luni, la “asezonarea cu laptopuri”. Mişcarea este una cîştigătoare, cel puţin la Orange, avînd în vedere rezultatele.



Ofertele de acces mobil la internet din partea operatorilor Orange şi Vodafone au trecut, de cîteva luni, la “asezonarea cu laptopuri”. Mişcarea este una cîştigătoare, cel puţin la Orange, avînd în vedere rezultatele. Potrivit oficialilor operatorului, după lansările din luna aprilie (Asus X51RL şi Apple MacBook Air), vînzările de pachete complete de acces mobil la internet cu laptopuri au înregistrat creşteri de 66% în luna mai, comparativ cu aprilie. Iar la sfîrşitul lunii iunie se aşteaptă să înregistreze o dublare a vînzărilor de pachete de date mobile cu laptopuri faţă de luna mai.

ULTRAPORTABIL. Oferta operatorului pe acest segment se va mări cu proaspăt prezentatul Eee PC 901, lansat de Asus la Tîrgul Computex din Taipei. Noul model din familia de ultraportabile Eee PC (sau netbook) are ecran de 8,9 inci, Wi-Fi, stocare SSD 12 GB, 1 GB RAM, CPU 1.6 GHz, sistem de operare XP şi cîntăreşte 1,1 kg. Netbook-ul este disponibil, împreună cu un abonament de acces mobil la internet şi modem, din 28 iulie şi, timp de trei săptămîni din momentul lansării, va putea fi achiziţionat doar în Orange shop.

Vodafone a lansat la sfîrşitul săptămînii trecute, în pachetele cu laptop, primul model Eee PC: stocare 4 GB, ecran de 7 inci, Wi-Fi, CPU 900 Mhz. Lansat în România în noiembrie 2007, acest model s-a vîndut pînă acum în 9.500 de unităţi. 

×
Subiecte în articol: IT