x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Canon IXUS 860 IS

Canon IXUS 860 IS

12 Oct 2007   •   00:00

Camerele foto compacte au devenit cea mai populară metodă de a imortaliza vacanţele sau evenimentele importante din viaţa de zi cu zi.

SPECIFICAŢII. IXUS 860 IS poate face poze cu o rezoluţie efectivă de 8.0 megapixeli (3.264 x 2.448 pixeli) şi este ajutat pentru focalizare de un sistem pentru detecţia feţei şi are un zoom optic 3.8 X cu stabilizator de imagine.

Fiind echipat cu un senzor 1/2.5 inch şi lentile de 28 mm (echivalent 35 mm) wide-angle, aparatul foloseşte cea mai nouă tehnologie Canon şi sensibilitate ISO pentru a face poze extrem de clare indiferent de zoom sau iluminare.

DISPLAY. Camera are un ecran LCD impresionant, de 7,62 cm, bazat pe tehnologia PureColor, rezistent la şocuri şi acoperit cu un strat antireflexie, pentru a putea vizualiza pozele chiar in condiţii de lumină puternică. Fiind una dintre cele mai interesante caracteristici, LCD-ul este, de asemenea, şi un dezavantaj destul de costisitor din punct de vedere al autonomiei. Lipsa viewfinder-ului te obligă să foloseşti LCD-ul constant, ceea ce va afecta numărul de poze pe care il poţi realiza pănă la consumarea acumulatorilor.

DIMENSIUNI. Aparatul foto măsoară 92,6 x 58,8 x 25,9 mm şi căntăreşte 155 de grame, incadrăndu-se in normalul camerelor digitale compacte. Diferenţa este ecranul, care dă impresia că aparatul este un media player portabil cu un senzor de 8 megapixeli lipit pe spate.

Preţ: 1.198,52 RON

Magazin: http://www.digital-camera.ro

×
Subiecte în articol: gadget