x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Casti Bluetooth antivant

Casti Bluetooth antivant

11 Sep 2004   •   00:00

DEMOmobile a lansat recent un set de casti cu tehnologie Bluetooth WindStop ce elimina zgomotele de fond produse de vant in microfon: Mobile Freedom Headset.

WindStop este un sistem ce inveleste microfonul intr-o "bariera poroasa de control acustic" pentru a reduce efectele perturbante ale vantului, permitand o conversatie clara in conditii neprielnice. Mobile Freedom Headset include si sistemul de anulare a zgomotului de fond, care functioneaza atunci cand utilizatorii se afla in spatii aglomerate.

ERGONOMIE. Noul tip de casti are design ergonomic si contine ultimul cip Bluetooth 1.2 cu AFH (Adaptive Frequency Hopping), tehnologie ce permite reducerea interferentelor Wi-Fi. Logitech Mobile Freedom Headset este primul din seria de doua seturi de casti Bluetooth ce vor fi lansate in aceasta toamna. Cea mai importanta componenta a acestuia este tehnologia WindStop. Avantajul este ca "buretele impotriva vantului" nu ofera doar o reducere mai mare a zgomotului provocat de vant decat mai scumpele DSP (digital signal processor), dar o face si fara consum suplimentar de energie, la un cost mai mic.

CARACTERISTICI. Setul de casti Mobile Freedom Headset este destul de usor, cantarind mai putin de 30 de grame si fiind adaptabil la ambele urechi. Setul ofera sapte ore de conversatie continua si peste 300 de ore in regim standby. Produsul include un buton de control al volumului si o tasta apel/raspuns localizata pe casca, astfel incat utilizatorii pot vorbi la telefon fara a se atinge de celular.

×
Subiecte în articol: IT