x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cele mai bune 10 smartphone-uri ale anului 2016 sunt...

Cele mai bune 10 smartphone-uri ale anului 2016 sunt...

18 Feb 2016   •   17:20
Cele mai bune 10 smartphone-uri ale anului 2016 sunt...

Deși Apple și Samsung conduc detașat pe piața smartphone-urilor, există diferite alte device-uri pe care le-ați putea achiziționa.

Potrivit businessinsider.com, cele mai bune 10 smartphone-uri ale acestui început de an sunt:


10 OnePlus 2
OnePlus 2 este o alegere excelentă dacă vă doriți un telefon bine realizat, dar nu vreți să cheltuiți prea mult. Device-ul este realizat de un startup chinezesc, numit OnePlus, și nu puteți intra în posesia acestuia decât dacă îl comandați direct de la companie.




9 Moto X Pure

Moto X Pure este unul din cele mai surprinzătoare telefoane lansate anul acesta. Android este sistemul de operare, dar beneficiază și de câteva aplicații specifice Motorola.




8 Samsung Galaxy S6
Galaxy-ul S6 lansat de Samsung este un telefon care impresionează în primul rând prin design. Totuși, oferă tot ce v-ați putea dori de la un telefon de top. Dacă vreți să achiziționați acest telefon, trebuie să știți că la sfârșitul lunii februarie se lansează S7.




7 Samsung Galaxy Note 5
Galaxy Note 5 este un device incredibil cu un ecran impresionant, asemenea versiunilor anterioare Note. Combinația de metal și sticlă este de asemenea impresionantă.




6 Samsung Galaxy S6 Edge
Este similar cu Galaxy S6 „normal”, dar se distinge cu ajutorul display-ul curbat, care îi oferă un aspect atrăgător.




5 Samsung Galaxy S6 Edge+
Galaxy S6 Edge+ este versiunea „jumbo” a telefonului menționat anterior. De asemenea, este considerat de unii specialiști cel mai bun smartphone realizat de Samsung.




4 Nexus 5X
Nexus 5X este unul din cele mai bune smartphone-uri disponibile pe piață în prezent. Singurii adevărați rivali sunt Nexus 6p și iPhone-ul. Dacă nu sunteți fan iOS, acesta este unul din cele mai bune telefoane cu sistemul de operare Android.




3 Nexus 6P
Nexus 6P este „fratele” mai mare a lui Nexus 5X. Este realizat de Huawei, o companie chinezească, recunoscută pentru calitatea device-urilor pe care le realizează.




2 iPhone 6S Plus
Noul iPhone 6S Plus este cel mai bun telefon cu ecran mare. Deși arată ca modelul anterior, beneficiază de funcția 3D Touch, care detectează forța cu care apăsați pe ecran pentru a facilita utilizarea.



1 iPhone 6S
iPhone 6S este cel mai bun telefon pe care îl puteți achiziționa.
 

×
Subiecte în articol: smartphone top smartphone Apple samsung