x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Colecţia de toamnă HTC: Desire HD şi Desire Z

Colecţia de toamnă HTC: Desire HD şi Desire Z

de Alexandru Radescu    |    15 Sep 2010   •   00:00
Colecţia de toamnă HTC: Desire HD şi Desire Z
5918-131591-htcdesirehdofic1.jpgCompania taiwaneză HTC a prezentat azi două noi modele de smartphone, disponibile pe piaţă din luna octombrie, Desire HD şi Desire Z, ambele modele funcţionând pe platforma open source Android. De asemenea, interfaţa HTC Sense vine cu o serie de îmbunătăţiri.

Desire HD se remarcă printr-un puternic procesor la 1GHz, Qualcomm Snapdragon, şi posibilităţi de înregistrare video HD la 720p, cameră foto de 8MP. Ecranul tactil generos de 4,3 inci (10,3cm) AMOLED (480 x 800 pixeli), memorie internă de 1,5GB, plus card microSD (max 32GB) şi conectivitatea Wi-Fi fac din noul model unul dintre cele mai râvnite terminale de pe piaţă. Funcţionează în reţea HSDPA, 7.2 Mbps, iar versiunea de Android SO este 2.2 (Froyo). Bateria este de 1230 mAh.

Desire Z vine cu o tastatură glisantă qwerty, ecran la 3,7 inci, fără stocare internă, doar cu card microSD. Camera foto este de 5MP, iar SO Android este la versiunea 2.1 (Eclair). Procesorul este Qualcomm la 800 MHz.

Noua interfaţă HTC Sense asigură mai multe opţiuni, în special pe partea de editare foto-video, precum şi pentru acces şi "share" de conţinut multimedia.

×
Subiecte în articol: IT