x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Colibri, noile abonamente internet Orange

Colibri, noile abonamente internet Orange

30 Sep 2010   •   00:00

Orange România a lansat azi mai multe abonamente pentru acces la Internet, cu preţuri începând de la 7 euro/lună (TVA inclusă).



Primele trei variante de abonamente ­ Colibri 7, 9 şi 11 ­ includ trafic de 0,5, 1,5 şi respectiv 2,5 GB, la o viteză de până la 14,4 Mbps. Pentru fiecare tip de abonament poate fi activată opţiunea Happy Night cu un cost de 2 euro/lună (TVA inclusă). Opţiunea Happy Night permite accesul gratuit şi nelimitat la Internet pe timpul nopţii, între 00:00 şi 07:00. Traficul efectuat în sesiunile de conectare începute şi terminate în cadrul acestui interval orar nu consumă din traficul iniţial.
Cei care au Colibri 9 sau 11 pot opta şi pentru Cost Control cu un cost de 1 euro/lună. Cu Cost Control, clienţii au trafic nelimitat şi au garanţia că nu plătesc nimic suplimentar faţă de abonamentul lunar.
A doua categorie de abonamente se adresează clienţilor cu o intensă activitate online, utilizând Internetul pentru laptop sau desktop.
Din această categorie fac parte abonamentele Colibri 15, 20 şi 25 euro cu trafic nelimitat, la o viteză de până la 14,4 Mbps pentru primii 6, 12 şi respectiv 24 GB. Abonamentele includ opţiunile Cost Control, Happy Night şi 100 SMS-uri pe lună.
La toate tipurile de abonamente Colibri, operatorul asigură prin Travel Data, opţiunea de date pentru roaming, până la 50 de MB, începând de la 2,08 euro.Toate abonamentele Colibri au fost configurate cu viteza maximă permisă de reţeaua de date mobile, de până la 14,4Mbps.
Serviciile vor fi activate pe baza unui card de date SIM, cu o perioadă contractuală de 12/24 de luni.
Pentru contracte Colibri pe 24 de luni clienţii primesc un modem la 1 euro: modem ZTE MF636 7,2 Mbps şi modem Icon 515M 14,4 Mbps. În cazul în care nu se doreşte un modem din cele enumerate, clienţii pot cumpăra separat modelul dorit, plătind preţul întreg.

×
Subiecte în articol: telecom